| Postitaja |
Sisu |
|
|
Palun tehke mulle selgeks, mismoodi seda mõista!?
Meestel on enamasti selline tutvumise eesmärk ja mina ei saa mitte aru, kuidas seda võtta.
Kas see on tutvumise eesmärk ühe naisega, et suhe oleks vaid seksitasandil,kohustusteta, nõudmisteta, seega kokku saadakse vaid siis, kui mehel tuju ja vajadus?
Või on see tutvumise eesmärgiks mitmete naistega, et oleks vaheldust, et oleks alati keda võtta, kui üks peaks hõivatud olema?
Või on see siiski suhe, milles kõige olulisem on seksuaalne sobivus?
Või on see hoopis see, et meist ei saa kunagi paari aga võin sind aeg- ajalt külastada, kui ise mulle helistad ja külla kutsud- gigolo stiilis siis? |
|
|
Meestele on üldjuhul omane tutvuse loomisel-kõigepealt seks ja seostamine seda sobimisega ning alles pärast vaadatakse,mis saab edasi.Naiste puhu ikka algul tunnete loomine ja seejärel seks.Muidugi see ei pruugi kajastuda kõikidel niimoodi. |
|
|
See on asi millest mina kah pole päris hästi aru saanud.Olen paaris kohas enne kah suhelnud.
Meestega suhtlemine kestab tavaliselt just nii kaua,kuini ma ütlen,et pärast kahte kirja kokku veel saada ei taha(eriti veel siis,kui iga kiri sisaldab vaid kaks lauset) ja esimesel kohtumisel ei ole mul kombeks voodit jagada.Sinna paika see suhtlus jääbki.
Ühel ajukääbikul oli jultumust selle peale kirjutada,et mina oma volüümidega(tema väljendus teisiti) ei tohiks üldse mingeid tingimusi seada vaid peaks rahul olena kõigege mis pakutakse.
Mulle on jäänud mulje,et kui suhtlemise eesmärk on seks,siis ongi see just nimelt ainult seks.Mõnel jääb lihtsalt oma naisest väheks,mõnele meeldib kohustuste vaba elu ja mõni lihtsalt skoorib...
|
|
|
Mis teha, kui vastasugupoolt enam ei usalda, suhteid luua ei riski, kardetakse haiget saada, kuid sugutung on alles.
Eks siin ongi see põhjus. |
|
|
Huvitav mõttemaailm ikka meestel ,ikka ja alati mõtlevad nad ainult endile ! ..aga kas naisele kellega te ihaldate ainult seksi ei tee haiget ??? |
|
|
Ants paneb ikka hästi küll. Sul on see ehitustöölise üldjuhus. Sellepärast ma kogu aeg kirjutangi, et ehitustöölised ja klienditeenindajad on lollid. Siit hakkab see juba välja lööma.
Susi jutt on palju tõepärasem. Kui edasi mõelda, on sel sügav sisu, mida peaks pikalt lahti seletama. Kõvasti ainest analüüsimiseks. Kuid ka see ei kehti iga mehe puhul. Iga inimene on individuaalne ja läheneda tuleb üksikult.
Võib olla naised ütlevad, mida siis teha, kui on selline probleem, nagu susi kirjeldas? Kuidas nemad mõistavad ja kuidas neile vastuvõetav oleks? |
|
|
flay: ikka teevad. Ju ei mõtle sellele. Aga oled mõelnud, et ka naine võib samal viisil haiget teha? Seda vist ei arva ükski naine. |
|
|
Susi kirjutab siin ühest põhjusest, mis kehtib teatud liiki meestele. Kes on pettunud naistes ja endas ja kardavad haiget saada.
Teine liik mehi on abielumehed, kes kas elavad kodust kaugel ja vajavad kedagi töökoha lähedal või kelle naised ei sexi mingil põhjusel aga lahku minna ka ei taha. Kasvõi majanduslikel põhjustel, laste pärast või harjumusest.
Aga jah, ku mees tahab sexsuhet, siis seda ta vaid tahab. Ja loota, et hiljem kujuneb pärissuhe, on lollus. Sest kahjuks vaid sexpartneri vastu ei kujune sellist lugupidamist, et suhtest võiks kujuneda kooselu. Need naised on vaid tarvitamise jaoks. |
|
|
Arvan, et pole õige öelda - "meestel on enamasti tutvumise eesmärgiks seks".
...Mõnedel meestel kindlasti...samamoodi nagu mõnedel naistel ka.
Ja vedanud on mehel, kes ainult on mõelnud sellele, et ka naine võib samal viisil haiget teha.
Võib küll..siin pole mingit tähtsust kas mees või naine...:( |
|
|
Oh, see nii mehelik eesti mehe soov. Üks artikkel Naistekas, kus välismaa mehed parastavad, et eesti naine liiga kiiresti selleni jõuab, ju vist eesti mehe süü läbi see nii ongi. Vähe romantikat . Tahetakse olla mehe soovi järgi ja sageli saadaksegi haiget. Kui mees vaid ühte ööd soovis.Tegelikult tänapäeval ei määra seksini jõudmise kiirus midagi, mõnedel klapib kohe jäävad aastateks kokku, mõned ei taha üksteist teine päev juba näha.
haikai, ehkki ma sulle ei sümpatiseeri, tean ma vastust sinu ütelus:....et ka naised võivad haiget teha...Jah, ainult need naised, kes on ise mitmeid kordi haiget saanud, on muutunud stamptseteks, tundetuteks, vat need võivad emotsionaalsele mehele küll haiget teha. |
|
|
Nõus esne, kuid ma ei mõelnud ainult seda. See on palju laiem probleem. |
|
|
haikai, jah.On . |
|
|
susi, minu vastus ei ole kindlasti populaarne aga, kui teatud tung on alles ja suhteid kardetakse, siis tuleb see tung kinni maksta kasutades teatud teenust teatud majas. Milleks muidu on meil bordelle, ikka meestele. Ja miks ma neid pooldan, ikka selleks, et vat taolise dilemma ette sattunud mehed pigem seal käiksid ,kui ruineeriksid kellegi ausa naise elu, kasutades teda kui subjekti. Nii oleks ju ausam, naine ei saa haiget ja mehe tung oleks ära tungitud. Kui endas jälle jaksu leiad ausaks suhteks, siis ei saa keegi haiget. |
|
|
Olen haikaiga nõus,et probleem tunduvalt laiem.Mõlemast soost inimeste seas on nii haiget saajaid kui ka haiget tegijaid.Ka neid,kes ainult seks suhet tahavad,on mõlemal pool ja haiget saamiste kogemuse hulk ei ole määrav.Ma ei lähe selle peale välja,et kellelegi meelega haiget teha,sest ma ise olen haiget saanud.Ikka ja jälle jääd lootma,et teised on sama ausad kui sa isegi.Peaasi on kohe alguses see asi omavahel selgeks rääkida.Mitte kumbki,ei mees ega naine,ei tohi oma soove maha salata ja leppida vähemaga ainult selleks,et teistele meele järale olla.
Mina isiklikult ei saa aru nendest,kelle jaoks seks on see peamine ja ainus kriteerium suhte juures.Aga ma ei mõista neid ka hukka.Peaasi on selles suhtes aus olla aga mitte lihtsalt silmapiirilt kaduda.Üksteist tuleb austada aga eekõige tuleb austada iseennast. |
|
|
Olla aus ja öelda välja, et polnud suurem asi seks?? |
|
|
Seks pole ainus kriteerium, kuid üsna oluline faktor suhte juures. |
|
|
yusss, ole edasi ehitustööline ja jää oma liistude juurde... loodan, et sa nüüd ei tule ähvardama või kekkama, et su venand on arvutispetsid. |
|
|
Esne, sina meedikuna peaksid küll hoiatama mehi nende teatud majade eest, sealt saab kõige tõenäolisemalt paha haiguse, ei aita kondoom ka alati. Kas tõesti ainult eesti mees vajab sexi, teised on mingid robotid või? Miks on üldse niisugune mõiste, nagu üheöö suhe, ju siis partner ei jäänud sinuga rahule, aga hea on ennast pärast sellega lohutada, et see mees ei soovinudki enamat, selleasemel, et mõelda, miks ta rohkem ei taha. Kui naisega on hea, siis järgnevad ka järgmised ööd. Siin jääb ka niisugune mulje, et paljudele naistele on sex ainult ebameeldiv kohustus. Kas siis naised ei vajagi seda? On inimesi, kes sobivad voodis ideaalselt ja mõlemad naudivad seda, aga tavaelus pole nagu midagi ühist. Aga kui inimesed sobivad ka muus, siis võib tulla ka kooselu. |
|
|
Kui tutvumise eesmärk on seks,siis see ka eesmärgiks on.Ehk siis teisel poolel on valida kas tutvuda samal eesmärgil või mitte.
Ja kui eesmärgiks on tutvumine seksi jaoks,siis miks mitte ka esimesel korral voodisse jõuda.
Kui tutvumise eesmärgiks on kooselu,siis ka seda suhet otsitakse,seega kui teisel poolel on sama soov siis võiks tutvuda.
Kui kooselulise püsisuhte eesmärgil kohtumisel tekib juba esimesel korral vastastikune ,,keemia,, miks siis mitte ka seksida.Sageli aga mingi valehäbi või mingid tobedad põhimõtted ei luba naisel seksida mehega esimestel kohtumise kordadel.Mina näiteks usun armastusse esimesest silmailgust ja olen veendunud oma kogemuste najal,kui ,,keemiat ei teki esimese kohtinguga,siis ei teki seda kunagi.
Ja ka naisel on võimalus mehe motiividele kiiresti jälile jõuda,seksides temaga esimesel korral.Sest peale seda saab teada kas on suhte arenguks potentsiaali.
Minu kõik pikemad püsisuhted on hakanud seksiga esimesel kohtingil. |
|
|
Haikai, Sa oled muutunud tigedaks kevadel, nagu isakass, kes kräunub pruute taga.
Ei räägi küll meeste nimel, aga paljud mehed ei taha bordelli minna. Eks nad kardavad haigusi (vaatamata kondoomile) ja raha ka nagu õieti pole. Siis otsitaksegi sexpartnerit. |
|
|
Ardi, see pole ainuvõimalik skeem. Kuid seda sa ütlesid ka ise. Proovi siiski teisiti ka, kui ainult seksiga. Äkki on tulemused palju paremad, kui sellel, mida siiamaani oled proovinud? |
|
|
Seksini jõuab siis ka, kui seda mitte kohe välja kuulutada. Kes kuidas läheneb asjale. |
|
|
Ei räägi küll meeste nimel, aga paljud mehed ei taha bordelli minna. Eks nad kardavad haigusi (vaatamata kondoomile) ja raha ka nagu õieti pole. Siis otsitaksegi sexpartnerit.
Sipsik:
Mis on sellel pistmist minuga. Ma pole kedagi bordelli meelitanud ja mu kirjad ei väljenda tigedust. Äkki peaksid arenema? |
|
|
Meelde on jäänud naiste ütlus, et kui on suur armastus, siis on garanteeritud hea seks. |
|
|
Püha müristus!!! Keegi Sipsik teab täpselt, kuidas meestel asjad käivad...millal minnakse bordelli ja mis põhjustel jääb seal käimata. Naised, rääkige endast. Miks teie sekssuhet otsite? Mina väidan: naine otsib sekssuhet siis, kui ei viitsi mehe pesu triikida jne jne. Naine tahab meest ja kõiki mehega kaasnevaid hüvesid, aga kohustused jäävad ära. Mis väide, raha ka nagu pole ja siis otsitakse sekssuhet. Napakad naised olete te siin. |
|
|
Rix, mina ei ole meedik, meedik on arst.
Ma pooldan neid maju, mingu ja rahustagu maha, siis hakkab mehel ülemine pea tööle, mis juhib normaalset suhtumist suhte algusesse, mitte ei kibele vaid end maha laadima, olgu ta ehitustööline või jurist, aferist või muu tegelane,asi pole erialas, vaid suhtumises. Kui meest juhib vaid soov loodusekutse järele, keeldub tema mõistus absoluutselt naisega kaasa töötamast.
Kui raha pole, siis tuleb seda teenida. Miks naised kulutavad raha enda hüvanguks, et kenam välja näha aga mees ei viitsi rahakest teenida, et end lasta ära rahuldada ja siis otsitakse odavamaid võimalusi naisi subjektistada ja miks arvad, et eesti naine on nii odav, et peab sinu alumisi soove lambist täitma(noorte väljend),kuna sina nii tahad. Kinkimata lilleõisi, ilusaid kingitusi ja lähireise kasvõi Saaremaale spa-sse? Muust ei räägigi.Kuhu jääb kurmeerimine, romantilised õhkamised kuuvalgel ja ilma kuuta öödel, jalutamine mererannal ja küünlavalgusõhtu kahele, mil sära silmadest lööb välja kibedalt magusa leegiga ja jalad on õnnest kui makaronid all, ah?!:)))
werf aga armastus enne armumist ikka ei tule ka aga selleks , et armuda on vaja meeldida aga selleks et meeldida on vaja tegusid ja need teod pole mitte karvupidi voodisse vedamine. |
|
|
hugo
Ma ei otsi sekssuhet, vaid enda kõrvale õiget meest. Seks käib kooseluga kaasas nagu sööminegi... |
|
|
Ardi kirjutab: Sageli aga mingi valehäbi või mingid tobedad põhimõtted ei luba naisel seksida mehega esimestel kohtumise kordadel.Mina näiteks usun armastusse esimesest silmailgust ja olen veendunud oma kogemuste najal,kui ,,keemiat ei teki esimese kohtinguga,siis ei teki seda kunagi.
Ja mina vaidlen nendele väidetele vastu...Alati ei pruugi olla ei valehäbi ega ka tobedad põhimõtted selle taga! On inimesi, kes suudavad eristada seksi tunnetest aga on ka neid( eriti veel siis, kui mees suudab naisele või vastupidi,kellel pole pikka aega olnud mingit suhet, pakkuda nii füüsilist kui ka hingelist ülihead naudingut), kellel peale seksi võivad tekkida vägagi sügavad tunded. Ja kuna inimest ei tunta, siis kardetakse armuda! On ikka jama küll, kui peale esimest ööd tekivad ühel tunded ja ta jääb igatsema aga teine vaid tarbis. Ei selekteeri siin mehi naisi eraldi, sest selliselt peale esimest intiimset ööd armujaid on nii meeste kui naiste seas ja tarbijaid samuti mõlemast soost.
Ja kui keemiat ei teki kohe esimesest silmapilgust siis ei teki seda kunagi??? Sul on siis väga kuidas seda öeldagi, "kerged"kogemused. On inimesi, kes on väga sügavalt armunud oma kaasasse pulmaööl, näiteks aasta pärast. Enne elati koos ja oldi teineteisega jutskui harjunud ja pulmad olid need, mis sügavad tunded vallandas. tean paari, kes elas pea aasta koos ja siis äkki käis naisel see krõks ära südames.Ja tean paari, kes oli üle pea pool aastat kirjavahetuses, mees oli juba armunud, tema tundis kohe et naine on tema jaoks just SEE aga naine ei lasknud tunnetel tekkida, sest ta ei teadnud, kellega tegelikult tegu. Kui nad kohtusid ja ta mehega oma kodu jagama hakkas, siis naine hiljem rääkis, et järgmisel hommikul, koos kohvi juues jäi tema pilk pidama mehe kätel, mis kohvikruusi hoidsid ja ta kohe lausa tundis füüsilist vajadust olla nende käte vahel. Aga mees ei üritanud teda emmata ja naine ei julgenud mehele mõista anda, kus ta tunded uitavad, kuid mingil hetkel mees märkas ise naise olemusest midagi...ja nii see läks:) Ja veel 5 aastat hiljem olid nad nagu alles kohtunud ja armunud paar. Ja on veel mitmeid muidki näiteid aga pole mõtet siin neid kribada.
Esmakohtumise keemia, ei ole mingi märk sellest, mis toimuma hakkab. Inimestel on erinev kohanemise aeg, erinev "krõksu"aeg ja erinevad arusaamad sellest, mis on oluline just sel esmakohtumisel esimese keemia tekkeks. Mõni, kes tunneb tõmmet kohe, saab juba järgmine päev, kui koos oldud, aru, et oi oi, see oli ikka jube vale märguanne.
|
|
|
Miks arvavad mehed, et internetis naised,kes on kohese seksiga nõus ainult ühe mehega seda teevad, et nendelt haigusi ei saa, vaid ainult bodrellist võib saada... |
|
|
Haikai, ma andsin sulle oma hinnangu lihtsalt, lugedes su viimase aja arvamusi. Talvepoole olid Sa kuidagi mõistlikum.
Hugo, räägin seda, mis mulle on räägitud-kirjutatud meeste poolt ja millisele järeldusele olen ise jõudnud. Seekord on Esnel õigus ja on üks tüüp mehi, kes just nimelt odavusest lähtuvad.
Ei anna siin oma hinnangut, vaid seda, mida suht pikk netisuhtlus on minuni kandnud.
Hugo, ma ei tea, miks teatud naised vaid sexi otsivad, sest mina ei ole seda otsinud. Võib-olla on teatud naised liialt kiimalised lihtsalt. Nii nagu on tõeliselt isaseid mehi olemas. Ja pettumus eelmistes suhetes ? EI tea, sest mu sõpruskonda kuuluvatest naistest ei ole mulle vähemalt avaldanud, et nad on tõeliselt kiimas. Küll aga mehed oma kirjades seda väljendanud. |
|
|
Mina võin väita, et neid kiimas naisi on lademetes:((( Kahjuks või siis õnneks, kuidas kellelegi. Isegi siis, kui mehel on kirjas kuskil, et ta on hõivatud, siis sajab sinna lademetes naistelt kirju, kes ikkagi tutvuda tahavad. Ja käivad lausa pinda! Kui mees ei vasta, siis käib üks nuiamine, miks sa ei vasta, anna vähemalt teada kas sa mu kirjad kätte oled saanud, ma ootan ikka vastust jne jne...Korra kui sain lugeda selliseid naiste kirju, siis tekkis tahtmine sellelt naiselt küsida: kui meeleheitel ta ikka peab olema kui nurub, nuiab , nõuab ja palub...Mehel oli konto seal ammu, kustutada ei saanud aga pani kirja et hõivatud. Nii siis asjalood. |
|
|
Esne, eks neid haigusi võib kõikjalt saada, aga bordellist kõike tõenäolisemalt. Mul on elus neid juhuseid küllalt olnud, kui naine on tulnud külla ja ka ööseks jäänud juba esimesel kokkusaamisel, aga mul on vedanud, pole haigust saanud.
Sex on sama vajalik kui söömine ja joomine, kui on nälg, siis tuleb enne kõht täis süüa ja siis saab alles muudele asjadele mõtlema hakata.
Või miks ei taha mees enda peale raha kulutada, nagu naine kulutab, aga siis ei jää ju seda enam üle selleks, et sind sööma, teatrisse, spaasse jne. viia. Sina Esne kulutad raha vaid endale, aga edasi tahad elu nautida mehe rahakotil. Aga mida sina siis vastu pakud, kui isegi sexi mitte. Mõtle, miks mehed su juurest kiiresti kaovad, oma jutu järgi käid ju paljudega väljas. |
|
|
Ja kui mees rahuldab ennast lõbumajas maha,milleks siis sinu peale veel raha kulutada. Nälg, hirm ja sexuaaltung pidid olema liikumapanevad jõud. |
|
|
Kui mees kirjutab oma ankeedis, et tema tutvumise eesmärgiks on seks, siis see ei pruugi olla mulle vastuvõetav variant, aga see on vähemalt aus. Igal juhul respekteerin.
Kui naine sellisel juhul tutvuda soovib, teab ta täpselt, milliste kaartidega mängib. Kas sellisel juhul mehel on üks partner või samaaegselt hoopis mitu, ei peaks mängima rolli.
Samas ei saa välistada võimalust, et selliselt aanud suhe võib kujuneda milleksi enamaks...
Erinevalt sportmängudest puuduvad inimsuhete valdkonnas mängitavates mängudes reeglid.
Harva nõustun Ardi seisukohtadega, aga selles olen samal arvamusel, et kui "keemiat" ei teki esimesel kohtumisel, siis ei teki seda kunagi. Tekkinud "keemia" ei tähenda üheselt seda, et esimene kohtumine lõpeb ilmtingimata ühiselt veedetud ööga
(samas ei välista ka ), aga enesele teadvustatakse, et tahetakse
teisega ka järgmisel korral kohtuda.
Kui aga füüsiline kontakt teise inimesega ( kasvõi sõbralik käe õlale panek ) on ebameeldiv, siis võib inimene olla kui tahes tore,
mingit armastus-suhet sellest küll välja ei kasva. |
|
|
Vahel öeldakse, et vaga vesi, sügav põhi. Nii mõnigi vaga vesi võib tunduda tossikesena, aga kui hiljem tundma õpid, siis võivad ka tunded tekkida. Nii et, mis see keemia on, kas ainult ebameeldivus või kohene meeldivus, või mahub siia vahele ka neutraalsus? |
|
|
Minu arvates on keemia mehe ja naise vaheline seksuaalne tõmme.
Pole see nii ühene, et kui see tõmme on, siis tingimata kohe toimub midagi või tekib mingi suhe . Üldse mitte. Kui see tõmme mehe ja naise vahel on olemas, loob see vaid võimaluse millegi tekkimiseks.
Kui seda tõmmet ei ole, ei tähenda see mingil juhul ebameeldivust. Inimesena võib ju mees ( naine ) olla vägagi meeldiv. Sellisest tutvusest võib areneda sõprus, aga ei midagi enamat.
Neutraalsus tähendab minu arvates seda, et tõmmet ei ole.
|
|
|
miks seksuaalne? kus see kirjas on, et keemia ka muud tõmmet ei tähenda. küll sa näed ikka asju kitsalt. |
|
|
Äkki sa , laialt nägija, selgitad, millist tõmmet siis veel mehe ja naise vaheline keemis tähendab ?
Muide, seksuaalsus (Seksuaalsus on tee, mille kaudu me tunnetame ja väljendame iseennast kui kindlasoolist isikut) ja seks ei ole sünonüümid. |
|
|
Berta: aprioorset tõmmet
prooviks ilma solvangute ia irooniata? on sul nii palju iseloomu? |
|
|
haikai, sa ära anna hinnagut sipsiku jutule vaid seepärast, et sa ei nõustu temaga, mul ka see viga, et annan hinnagu jutule, mis pole minuga nõus,sageli annan...proovin end parandada aga see võtab aega, huvitavalt kirjutate, pole aega süüvida...
seks jutuks, siis mehed tulevad peidust välja, muidu on ...kuidagi kesine see värk. Kuid eesti naine ei ole odav, et talle seksitõmbega kaela sadada. Iga asi maksab.
suvituuli, see mis kirjutad on tõsi, ka mulle on räägitud, et naised käivad pinda, et miks sa ei kirjuta ,miks ei tule jne...vat see teebki odavaks ja siis suhtutakse kõikidesse nii, et naised tahavad ise ja tulevad ise. Kui ei kirjuta-järelikult on leidnud teise, ka mull on juhtunud, et pole kirjutatud, kaob ära ega ma siispärast ennastunustavalt pinda ei käi...Kui läinud siis jumal tänatud, läinud ega maa pealt veel sellga mehed otsa lõppe...(kui nii võtta) Parem on selgeks rääkida ja kohe, kes mida tahab... |
|
|
Suvituuli, kunagi esitasin ühes teises portaalis umbes samasuguse küsimuse meestele ja sain siis igasuguseid vastuseid selle peale. Aga üks (abielu)mees kirjutas pika ja põhjaliku analüüsi, miks tema arvates otsivad just keskealised mehed eelkõige sekssuhet. Laias laastus taandus see teooria loomariigile - isane lihtsalt PEAB oma seemet võimalikult laialt "külvama". Kui umbes 45aastasena on põhilised kohustused pere ees täidetud, oma abikaasa aga enam tõenäoliselt ei sünnita, siis hakataksegi ringi vaatama. (Kõnealusel mehel käivat see koguni abikaasa teadmisel ja heakskiidul ning õhtuti pidavat nad siis oma päevamuljeid jagama). |
|
|
Ossa poiss...milline harmoonium...aga põhiline et inimesed ise rahul oma elukesega on..
...ei tea kas nood, kellesse seemet külvama minnakse ka samamoodi rahul ning heakskiitvad on????
Kas mees tollest ei rääkind??
:) |
|
|
...jajaaa...tundub et mõned isased on loomariigi toimimisele tõesti äärmiselt lähedal..
ehheee..seda võiks nimetada öko-seksiks... :)))))))) |
|
|
Rääkis ikka, AspiRiin :)) Ja me jõudsime ühisele järeldusele, et naiste- ja meestevahelisest vastuolust sel pinnal ei saa üle ega ümber. Meie, naised, peame sellega leppima või üksi elama. Sel kohal soovisime teineteisele sõbralikult edu ja rohkem pole me mõtteid vahetanud :)) |
|
|
Kae kus enesekindel...et kohe leppima või üksi elama....aga eks tal naistepoolsest leppimisest kogemus ju olemas oma naise näol ja nö. meri põlvini...
Aga edu sooviksin minagi...sest uskuge, kulla raffas, too põle mitte kerge rada läbida ja elu elada, mis mees valinud.. :(((( |
|
|
Naiivike, luuletad? Kõik mehed mõtlevad nii? Ma ei vaevuks sinusuguse krõnksuga isegi arutama sellist asja. Äkki see on su oma luulu? |
|
|
AspiRiin, ta võib ju praegu sellise eluga rahul olla, aga kas ka 10-20 aasta pärast? Aga võibolla on ka siis... mine tea, räägib veel lastelastelegi kui vägev mees ta oli. Ei tea ju. |
|
|
Oligi vägev, kui sina lollike uskuma jäid. |
|
|
Kes seda täpselt teab, ainult arvata võib...isiklikult ei usu ma taolise mehe vägevusse. Roomata elu läbi nagu ussike naiste seelikuid jahtides...sest eks roomama ikke mingi aeg peab ju...vaevalt et on naisi, kes kohe varmalt nõus kõigega leppima ja veel nii suurelise jutu peale nagu kirjeldasid oma vestlust temaga.
Küll võib mõnele roomamine vägagi rahuldustpakkuv tegevus olla.
Ussikestele näiteks... :))))))) |
|
|
Just nimelt, nii suurelise jutu peale...naiivitari jutu peale. |
|
|
AspiRiin, mõne teise mehe sõnade põhjal olevat selliseid naisi kui mitte küll, siis piisavalt palju. Ei oska kommenteerida. |
|
|
Mida väiksem(vaimselt) mees, seda vägevamad teod...paraku enamasti sõnades vaid...
aga kindlasti on naisi, kes samamoodi jahivad vaid suhteid ehk luuleliselt öelduna ... kelle põld on alati valmis külvi vastu võtma..
|
|
|
Ju vist :))
Olgu, soovin Sulle ilusat õhtut, paistab, et peale meie siin täna teisi jutlejaid enam pole. |
|
|
Ok Natukenaiivitar...mul ka aeg lahkuda...
kõike kaunist!
:-) |
|
|
miks te siis omavahel jutelda ei taha? pole huvitav? aga kui kakelda saaks, oleks küll. |
|
|
Sina haikai näikse sellest juba puudust tundvat.
Kahju küll, aga oleme sunnitud sulle seekord pettumuse valmistama.
Sorry, aga ei viitsi...
Kõike kaunist sullegi..
|
|
Kui selline räpane memuaar tõesti tõsi on, millest natukenaiivitar kirjutas, siis ausõna, ma tänan õnne, et pole selliste madalate isenditega kokku puutunud. Selles peres on küll ülakorrusel midagi väga valesti. Vähemalt minu arvates. Või siis olen ajast maha jäänud ja ei suuda sellist elu eluks nimetada, pigem inimese rüvetamine. Olla nii pohhuistlikult tolerantne litsiliku elumudeli suhtes.Jube. |
|
|
suvetuuli: just nii arvan minagi. aga väga tõenäoline, et naiivitari enda väljamõeldis suures osas. mingi tõepõhi võib olla, aga tema lisandused annavd just sellise juhtumi, nagu ta kirjeldas. terve elu jooksul pole midagi ligilähedastki kuulnud, kuigi olen ikka väga kummaliste kujudega pidanud suhtlema. |
|
|
Rix, sul on olnud elus kordi kui naine tuleb ja jääb ööseks...Kuhu need naised kõik on kadunud, kes ööseks jäänud? See on tegelikult kohutav, kui mõelda...Ja edasi`?On siis kah millega kidielda, et näe,mul vedanud, polegi haigeks jäänud...Sul ei ole vedanud mees, sul on naised koju kätte tulnud ja ikka eelistad , selle asemel et elada normaalset kaheelu-nn sõpru.Mis tegelikult tähendabki-palju pealispinnalisi suhteid, flirte, suhtepojakesi ja palju lõpetamata asju... Mis on neist naistest edasi saanud, lihtsalt võtad inimese, magatad ja viskad oma elust välja või kaob ise, kuna sa oled lootusetu -kooseluks lootusetu a la palju sõpru, mees.Kurb.
Mehed on igati toredad aga et me erinevaid asju tahame ja arutame, see ei näita igal juhul vaenu teise poole suhtes. Ei saa nemad naisteta ega naised meesteta. |
|
|
Rix, sulle nii kangesti meeldiks, et ma väidaksin sulle takkajärgi, et mehed minu juurest kaovad. Esiteks selline lause on kohatu võõra inimese suust kirjutatuna siin ja see, millist elu ja kuidas ma elan, pole sinu asi.Ei saa kuhugi mu juurest keegi kaduda kui ma pole lubanudki enda juurde, asja üks pool ja neid sinu moodi mehi on lademes, tegelikult, kes on a la naised käivad koju tüüpi. ja igas maakonnas piiga ootamas...Ja see on kindlasti kellegi teise naise mehetüüp, mitte minule sobiv mehe tüüp.Sinu asi on ainult fakt, nagu ma olen öelnud, et otsin härra õiget ja kuidas ning mis sellega seoses, pole sinu asi ei arvata ega kuulutada. Ok, homme ka päev, head ööd. |
|
|
Haikai, kahtlemata võib mehe ja naise vahel olla aprioorne tõmme, aga minu arusaamade kohaselt ei ole selles seksiga küll mingit pistmist.
Minul jätkub kindlasti iseloomu olla solvamata ja iroonitsemiseta .
Aga Sinul ? Suuda end väljendada rõvetsemata, teisi solvamata ? |
|
|
Berta: mis sel teemal on pistmist aprioorse tunde ja iroonitsemisega. mõtle järele enne, kui midagi küsima tuled. sa küsisid, ma vastasingi sulle. milles probleem? mõtled üht ja küsid teist? ei jätku sul ka iseloomu iroonitsemiseta suhelda. loe ise, mida mulle või teistele kirjutanud oled. |
|
|
Esne, ära solvu, ega ma paha pärast. Mulle meeldivad targad inimesed, kes on tark? Tark on see, kes kuulab teisi, mõtleb kaasa ja nii ta korjab tarkuseterakese siit ja sealt ja saabki targemaks. Mina olen valmis alati oma tõekspidamisi muutma, kui keegi suudab põhjendada ehk mind ümber veenda, sellest ei piisa,kui öeldakse, et see on nii ja kõik. Eks ma üritan sindki mõtlema panna, arst teeb ka haiget, et patsiendil pärast hea oleks.
Küsisid, kuhu need naised kõik kadunud on, kui kolisin Tallinnast ära, siis jäin ka ilma oma lauatelefoni numbrist, sellele naised helistasid. Oleks endalgi huvitav teada, mis neist saanud on, aga pole juhuslikultki kohtunud. Miks nad pidama ei jäänud, sellepärast, et mul oli 1-toaline korter, aga need naised olid mitme lapsega ja polnud endilgi head elamist. Aga meil oli palju meeldivaid hetki, meenutan praegugi neid hea mälestusega.
Miks sa arvad, et kaheelu on normaalne? Kuidas suudab inimene elu aeg ainult ühega õnnelik ja värske olla? Siis võiksid ju ka kuulata elu aeg ühte laulu, lugeda ühte raamatut, süüa ühte toitu jne. Kooselu muutub varem või hiljem vangimajaks, võimukad naised soovivad meest lühikese keti otsas pidada, mees on neile asi, aga ketikoer muutub kurjaks. Siin oli vist varem arutlus, egoistliku ja tõelise armastuse teemal. Paljud ju tahavad seda egoistlikku, aga sõprust võibki nimetada tõeliseks. |
|
|
Selle varasema küsimuse suhtes, milleks mees loodud on? Siis minu jaoks on inimesed looduse osad, mitte looduse krooniks või kuningaks. Nõukaajal arvati nii, siis üritati ka jõgesid teistpidi voolama panna. Inimene ongi looduses üks loomaliik ja kõik loodusseadused kehtivad ka inimese kohta. Need kes seda eiravad, ei saa kunagi õnnelikuks. Sinilindu võib ju taga ajada ja oma soovunelmaid tõelisuse pähe kujutada. Ega asjata öelda, et igaüks on oma õnne sepp. |
|
|
Õiget juttu räägid, Rix. |
|
|
Ok,Rix sina ela nagu sina tahad, mina nagu mina, milleks vaielda...Milleks üldse vaielda, kes tahab valib vaid seksikaaslase, kes ei taha valib vaid kooselukaaslase jne...Olen väsinud vaidlemast...ma nii vana kah juba:) Igal inimesel oma nägemus ja kui sellele nägemusele vastav inimene ka leidub, siis ongi tore. Miks, Rix, tahad, et su jutt oleks kõigile omane ülevõtmiseks, mina ei näe sellises mustlase elus küll midagi loovat ega normaalset võrreldes kahekesi elule. eelkõige, eks sela ole ka peretuttavad jne, kummagi poole sõbrad ja sõbrannad aga see juba teisejärguline. |
|
|
Rix, kuigi ei jaga sinu seisukohti, ei näe mõtet ka vaielda.
Ühe arvamuse tahan siiski välja öelda: nagu ma aru sain ( ei ole 100% kindel, et õigesti), on sul nende naistega, kes sul külas käisd, hea sõprussuhe. Väga võimalik ja igati kena, kui see neile naistele sobis.
Kui mina peaksin ära kolima, teavitan ma küll oma sõpru sellest ja annan neile ka oma uued koordinaadid.
Mis sa arvad,mis tunne neil naistel oli, kui nad sulle helistasid ning ühel või teisel moel teada said, et sa seal enam ei elagi ? Ei tea, kas nad ka sind hea sõnaga meenutavad ?
( See on öeldud ilma igasuguse irooniata). |
|
|
berta jutus on palju sisu,mis meestesse puutub ja antud teemal ehkki ma pole ise paljuga nõus, ei saa ma mitte väita, et tal pole õigus ja Rix, ole nats kuss, eksju,onju! Mõningatel juhtudel hoiavad suguõed kokku ja see ongi koopaaegadest nii, ma ei oska öelda aga teatud momentidel on see nii...
Rix,s a ajad ise ühte ja samas vastupidist juttu. |
|
|
Üheöösõprus... selline sõna turgatas pähe, ei midagi isiklikku kellegi aadressil.
|
|
|
Ei see soosolidaarsus mind ei hirmuta, kui küsitakse normaalselt, siis vastan ikka. Ärge saage valesti aru, sõprus nende naistega oli 20-ne aasta jooksul, ikka ühekaupa, mitte ühel ja samal ajal. Eks niipalju kui naisi, niipalju ka erinevaid põhjusi teede lahkuminekuks, siia kasti kõike ei mahu kirjutama, aga kui kellelgi on skype ja huvi,siis võib seal vestelda pikemalt.
Aga mis puutus teatamisse, siis neil ei olnud siis telefoni ja ma ei teadnud ka täpset aadressi, nemad helistasid mulle. See oli juba üle 12 aasta tagasi. Kuna meil oli koos hea, siis loodan, et ka nemad meenutavad seda aega hea sõnaga. |
|
|
..ei tea miks Rix "nats kuss" peab olema??? ....eksju,onju see ikke kõigile avatud foorum ning igal ühel õigus oma arvamusele... ka Rixil ja isegi kui see arvamus mõnele sobiv pole... :) |
|
|
..ehheee.. siin suisa ülekuulamine käsil...Sobivuse KAPO tegutsemas...
Minu piibellik küsimus oleks aga - kes on ilma patuta see visaku esimene kivi!
|
|
|
12 a tagasi aga ikka kannad ühes,oioioi:)))nemad olid süüdi aga mitte sina...:) |
|
|
Esne, pole ju mõtete süüdlast otsida. Tegelikult pole keegi süüdi.
Minul pole kunagi elus olnud sellist suhet, et mina helistan mehele, lähen kohale ( serveerin enda kenas pakendis ) ja mees ei tea isegi seda, kus ma elan ja mis on minu telefoninumber.
Eeldatavasti ei minda siis ka koos kuhugi välja, ei võeta koos midagi ette...
Kui naisi rahuldas selline suhe, on lõpptulemus etteaimatav. Igaüks teeb ise oma valikud. |
|
|
Betra, imetlen sind juba mitu päeva: sul on lausa pedagoogi kannatus - see haikai ju lausa tootsi klassi kandidaat! |
|
|
Lillepille,
lugesin kusagilt:me kritseerime teisi, kui tunneme end alaväärtuslikena, me halvustame teisi, kui meid endid on halvustatud.
No mis sa sellise peale ikka pahandad.
Pole tal endalgi iseendaga kerge. |
|
|
Mulle haikai meeldib...Tal on iseloomu.Mitte seepräast, et ta on ütelnud ühte koma teist, mitte see, tal on midagi sellist, mida võib tajuda... |
|
|
Ehk sellepärast, Esne, et teis on paljugi sarnast ?
(küsimus esitatud irooniata) |
|
|
ja see sarnasus ei seisne "iseloomus" või siis just nimelt selles (ka s--- iseloom on iseloom!) - kommentaar on esitatud irooniaga! |
|
|
Antud hetkel esnele haikai jällegi meeldivaks muutunud. Alles mõned kuud tagasi samale prouale, küll naineL nime all esinenuna, ei meeldinud haikai sugugi mitte...ja see tunne oli mõlemapoolne....kes viitsib teemasid lapata, kaegu ise järele..
...ehheee...aga haikai hakanud esnet kiitma pigem soovist siin jälle kakelust algatada...tõesti, eile õhtul oli see täiesti tajutav...
|
|
siit moraal - näost näkku teine teisel pool "rindejoont" ei meeldi nimetat meeskodanik prouhjenile mitte üks põrm, selja tagant vaadatult pole aga tal siis suuremat viga ühti :))))) |
|
|
Berta, pedagoog, sa oled isegi Julk-Jürist lollim.
Aspiriin, vastan sulle ka: esne oli vastuvõetav kunagi, mitte meeldimise aspektist, siis hakkas vastu. Jätan ütlemata, miks. Ja ei meeldi tänaseni. Kuid ma pean lugu ta mõtetest, kui tal õigus on. Aga loll padjaklubi ei suuda kunagi üle olla sellest. Kui 99 suudavad end vaos hoida, siis mõni jobu ikka näksab hammastega ja juba lähebki lahti... |
|
|
Siirad südamlikud tänud komplimendi eest, haikai.
Käitusid taas nii ettearvatult. Lihtsalt igav. |
|
|
Aga minule on jäänud mulje, et esne seda soovibki...et talle meeldib vastuoluline suhtumine tema isikusse. Ja nagu siin erinevad kasutajad väidavad on esne kauaaegne erinevates foorumites surfaja ning kõikjal on teda vaid tülid saatnud.. Kas ei näe siis haikai siin mingitlaadi seaduspärasust?????
|
|
|
Haikai---sinu koht ... |
|
|
AspiRiin, see on juba Tšehhovi (kirjandusjumal, anna mulle andeks, kui ma eksisin) novellist tuttav lugu - rääkigu või halvasti, aga peaasi, et räägivad (temast, temaga, temale...)! |
|
|
....ja kuidasmoodi on võimalik rahumeelselt ning sõbralikult kooseksisteerida isikuga, kellel on taoline orientatsioon...????
tõsi, see on võimalik....paraku küll läbi äärmise kannatlikkuse ja eneseületamise vaeva...
Aga kas tasub sellist vaeva näha esne puhul...hmm...jumala võõra naise puhul, kes on teisi torkiv, üleolev ning egotsentriline..???
Minu vastus on - ei viitsi.. :(
|
|
|
Appii.......Jann...nooo ma ei saa aru millisest kohast sa neid pilte küll hangid??? ;)...kas joonistad ise?
|
|
|
ei noh, vahel pole sõnu vajagi!!!!! |
|
|
Jann, kas tõesti joonistad ise neid? |
|
|
Siin kaob igasugune huvi midagi kirjutada kui paar segi pöörand inimest kõik ära rikub. |
|
|
No nii, nädalaga naineL alias Esne ka korralikuks hakanud. Pead tõstma hakanud keegi haikai...no on alles Jan123-il tabav pilt, hahahaaaa, superleid! Haikai- muutu ka. Oot-kuidas üks ütlemine ka oli? Kui tahad huntide karjas olla, siis õpi ka uluma!!! Esnele küll annan plusspunkte, koohe mitu! |
|
|
Ants, tule siis meie juurde teise tuppa teed jooma. |
|
|
Berta-kahju,et siin seltskonda valida ei saa nagu reaalis.Kui lähed teise tuppa siis ikka keegi mõistuseta leiab selle ukse üles.Tänan tee eest...panen kodus just tee hakkama. |
|
|
Saab ikka valida seltskonda...meeldivate inimestega võib ju privaatselt kirjutada...ja need uksed on mõistuseta olendile kindlalt suletud..
:))) |
|
|
...ja mul juba tee joodud ...nii siin kui seal toas ..:))) |
|
|
Loomulikult, valitud inimestega saab kirjutada ja suhelda väljaspool foorumit ja internetii-reaalis.
Ärge enam nagistage, täna on 8.märts. Mina olen õnnelik inimene,mul lühike viha aga pikk meelespidamine...valikuliselt seegi.:)
berta ja Myselfi viga on see, et nad on armukadedad isegi virtuaalsete sõnasuhtluste suhtes ,jumalast jama aga haikai -ei me pole sarnased, mulle tundub sageli et ta on sõjaväelane või midagi sellist. |
|
|
Elagem ikka igaüks oma elu,internet on lihtsalt virtuaalne, need inimesed pole ju omad kallimad, kellega iga päev elame õlg õla kõrval. Internetist on palju probleeme kah kaela tulnud, näe lugesin -nooremad naised hädas mingi netimehega,kes lubas neid reisule viia, maksid raha ja mees kadunud. Kole lugu.Ei raha, ei meest. |
|
|
Just haikai ehk ma pole parim persoon naistemaailmas,olen ma aus. Kui ma poleks see,kes olen, oleksin ammu surnud. Ja see on tõde.Selleks on elu liiga väärtuslik,et seda jamade inimestega kooselus jagada, selleks peabki otsima seda kõige sobivamat ja see on raske töö. Kuid huvitav:) |
|
|
ilus naistepäeva ümmargune 100 |
|
|
Esne, juba esimene lause su 5:45 kommentaaris on ju vale. |
|
|
Tähendab, selle lause teine pool on vale. Esimene on õige ja kindlasti ilma sõnata "ehk", vaid otse loomulikult ja ilma kahtluseta. |
|
|
Õelused ei suuda ka naistepäeval õeluseta olla. Ehk olete hoopis hermafrodiidid?
Ülejäänutele, kes ei ole, tervitused naistepäevaks! |
|
|
haikai, sa päästsid mu päeva, tundmatu. respect!
Mis on hermafrodiid? Aga no tuhka selle herma...ga peaasi, et varsti on kevade algus! Kõikidele armunutele märts!Uskumatu õelus,natukenaiivne...:(tahaks öelda midagi väga krõbedat, aga olgu,seks korraks, tõesti välja tipa-tapa! :)) |
|
|
Jälle mina õel, esne? :))) Olen sulle siin kümneid kordi sinu valed must valgel välja toonud, kas see ongi õelus? Äkki on see siiski sinu valelikkus? |
|
|
Esne, ehk saame me armukadedusest erinevalt aru ?
Mul pole vähimatki põhjust kellelegi armukade olla, ei siin virtuaalis ega ka reaalis.
Ja kena naistepäeva jätku ! |
|
|
Aitäh, Berta!:) |
|
|
lugesin kusagilt: mida vähem naised riideid selga panevad, seda rohkem võtab riietumine aega. Mida arvad? |
|
|
Tutvumise eesmärk - seks... pole midagi lihtsamat..... väärtus on teekond selleni ! !!! |
|
|
Heleny mõte on filosoofiline.Teil on ajusid. |
|
|
Teekond seksini ei ole alati mingi väärtus, kui silmas pidada seda, kui aktiivselt luuakse tänapäeval juhusuhteid. Väärtuseks muutub see teekond siis, kui kõigel sellel, mis eelneb seksile, on sisu ja tulevik. Mõne teekond seksini on ju imelühike :)
|
|
|
Mh, iga suguakt või tükitöö pole veel seks ja seda mehed siin on püüdnudki selgeks teha aga no...kes teoorias, kes kus...Või nad aru saavad, et kvaliteet on üle igasugusest kvantiteedist või nad ka sest aru saavad, juttu liiga palju... |
|
|
Mh, küll sa ikka armastad palju sellest seksist rääkida :) |
|
|
Alles sa Esnekesekene ütlesid, et sina seksid ja sa ei räägi sellest. Tundub, et Esnekene enam ei seksi, kui teemast räägid. |
|
|
ma leian ka et seksist pole mõtet rääkida see on isiklikult igaühe oma asi -kuidas-kuna-kellega |
|
|
ma leian ka et paljudest asjadest pole mõtet rääkida, millest foorumis räägitakse, siin on palju asju sellist, mis on igaühe oma asi aga ometi räägitakse :D Mis see seksiteema siis niiväga teistmoodi on :D:D:D |
|
|
Nati, ma ju ei rääkinudki kunas ,kuidas ja kellega vaid mainisin ära erinevuse asja sisust. Sex-on hea teema aga vaid nendega arutada, kes teemat valdavad, on intelligentsed teema sisu suhtes ja ei põe kompleksse ei enda ega teiste suhtes. |
|
|
Okey, pole mõtet...Ja nüüd päikse kätte jalutama ja asjatama...Päike paistab nii mõnusasti, ahoii! Lähme välja! |
|
|
On juba vana tõde---räägitakse sellest, millest kõige rohkem puudust tuntakse....Kui mees/naine on seksis tasemel ja haritud---siis ta tegeleb sellega ja tal pole probleemi partneriga....või selle leidmisega...Ennast võib kiita maa ja taevani----aga tunnetab seda partner ja tema antud hinnang on tuntav staabiilse suhtena. |
|
|
Mis oleks kui parafraseeriks :"Seksi eesmärk : et tutvuda." ? |
|
|
Teatud eas see vist juba nii käibgi---kohati jääb selline tunne:) |
|
|
Jah. Lähed ilmast rääkima ja saad vastuseks : "Ma olen lits mitte termomeeter." |
|
|
:))) |
|
|
-hundu-mis tähendab seksis haritud? Kus koolis seda siis õpetatakese?Seksuaalsus on inimese ajus ja kellel ajus puudub seks fantaasia siis õpi seda palju tahes.....tulemusi pole ikka. |
|
|
Tubli, goridergo!
Hommikune naeurusuutäis kulus ära! :)) |
|
|
Goridergo parafraseering tõi mullegi muige suunurka.
Just see, mis pärast hommikust jalutuskäiku päevaks hea tuju annab. |
|
|
Ka Goridergo kirjasõna fänn olen !
Aga jah, eile õhtul hilja tuuseldasin üle kauge aja ühes teises jututoas ja privasid mulle seal kaks seltsimeest, kelle tutvumise eesmärgiks oli mõlemil vaid sex ja muud ei midagi. Rohkemat nad pakkuda ei taha ega saa naisele. Ja mida vabameelsem naine seal juures, seda parem.
Samas tahavad nad, et naine, keda panna, oleks vaid nende oma. Siis saaks ilma kondoomita panna !
Kuna olin eile suht augus, siis viitsisin arendada nendega teemat. Ja minu arusaamised said vaid kinnitust. Mõned mehed tahavad kohustustevaba sexi ja siis kui tema seda vajab. Kui tühjaks lastud, siis on õige aeg lahku selleks korraks minna. Aga mida selline suhe naisele pakub, selleni ei jõuta.
Samas bordelli ka ei taha minna.
See jutt on siin lihtsalt kuskil eespool oleva jutu jätkuks, kus Hugo leidis, et kust keegi Sipsik teab, mida mehed tahavad. Ei usu ka, et mõlemad mehed lihtsalt pulli ajaviiteks tegid. Selleks on neid pullimehi suhtlusportaalides liiga palju. |
|
|
Sipsik, need kaks olid korralikud ja hästikasvatatud mehed, kes kahel esimesel kohtumisel seksist kaugemale ei lähe. Kui juhtuvad ka kolmas kord kohtuma, siis sobib juba nime küsida :PP |
|
|
Sipsik, need 2 olid vähemalt ausad- pakkusid seda, mis neil pakkuda on. Sellistele kirjadele on alati võimalik eitavalt vastata ja kõik. Ning sellist olukorda, nagu sa kirjeldasid, ei teki.
See ju puhtalt naise valik- pole kohustust suhet alustada.
Küllap on aga piisavalt naisi, kes sellise suhtega nõus on- muidu poleks ju meestepoolseid pakkumisi.
Ja samas- ei saa üldistada. On piisavalt mehi, kes otsivad tutvusportaalides siiski enamat. |
|
|
Taevas tule appi- see on ju normaalne nähtus, et mehed ihkavad sexi, selleks ei pea istuma mingis jututoas, et kinnitust saada. Kellegi torge oli Esne aadressil, et küll ta armastab palju sel teemal rääkida, tuleb välja, et nii mõnigi veel tahab ikka kinnitust saada, et äkki ikkagi ei taha..DDD
Antsu kooliajal ei olnud seksuaalharidusest juttugi, nüüd ikkagi on- terviseõppe tundides. Kui palju jatkub haritust- see iseasi. |
|
|
Ma ei tea, kas ma tahan aru saada, mida Singe öelda tahab või siis ei taha, aga ma tahaksin, et ta räägiks nii, et need kes tahavad aru saada, saaksid seda ka ilma tahtmata. |
|
|
iccc.....naiivil läks mõte puhta segi......:)) ma ei tea, ma tahan, need, kes tahavad või siis ei taha,....oehhh.....:)))))))) |
|
|
Naiiv, kas sinul ka raskusi..D...ja nüüd saputasin kasukat ja metsaradadele jalutama;-) Päikest! Ja toredat pühapäeva! |
|
|
10:36 tuleb välja, et nii mõnigi veel tahab ikka kinnitust saada, et äkki ikkagi ei taha..DDD
Noh, ma vaid jätkasin Singe selgelt väljendatud tahtmismõtet.
|
|
|
Ants55, pole seal ajus küll midagi suurt ja asjalikku, puha fantaasiad vaid, mida filmidest vaadates unistatakse teoks teha kellegi tundmatuga,kes pole oma kauakooselus olnud naine...Kuid signaal ajju ,jah see on õige aga signaal ajju ei söösta küll iga vastasoolise puhul, et pooldav vastus saada...Kuid tänapäeval on seksuaalkasvatuse koha pealt tõepoolest juba koolides vastavad tunnid ja õppematerjali jätkub, mis pole labane kui keegi teab noori suunata, saavad nad hea arusaama, mis on milleks. Sellega ei käi kaasas nilbus, labasus ega alandamine. Samuti hinnagute andmine, ka see ei sobi, sest igaühe intiimelu on tema oma. Ja hea intiimelu on tervise pant kah, eriti naistel. Seepärast valivadki naised , kui see oskus pole aastatega maha mängitud, omale võimalikult meelepärasema mehe, et säilitada hea tervis ja meestel pole mõtet naisi poriga loopida kui just tema ei osutu väljavalituks naiseliku keemia abil. Nooremad naised vaatavad kui isast,kelle nägu lapsi nad tahavad. Aga keskeas toimib see tervise säilitamise nimel. Tahame ju kõik kaua ja kaunid olla ning elada pikalt.
Jah, nii öeldakse, et räägib see, kellel see puudub aga on ka teine ütlemine, räägib see, kes teab. Nii nagu erinevad on inimesed, nii on ka erinevad lähenemised ja seksiharit(d)us tuleb kindlasti kasuks. See aitab valida ka inimese, kes väärib hellitama keha, sest see on ju enda oma ja igale ühele pole mõtet seda kinkida. |
|
|
Seksuaalharidus? Mis asi see veel on. Mul ühelegi lapsele ei õpetatud koolis kepitegemist ja ka vastavaid täienduskursusi pole kusagil pakkudal. Kogu jutt käib ainult küünla ja veinipudeli ümber.
Ütelgem ausalt välja, et pornograafia on tänapäeval sedavõrd kättesaadav, et lahjendatult laiendab fantaasiavaeste voodikäitumist ilma vajalikke praktikatunde läbimata. Mida keegi üles korjab on maitseasi. |
|
|
ja meestel pole mõtet naisi poriga loopida kui just tema ei osutu väljavalituks naiseliku keemia abil.
Resümee - esne valib endale poriga loopijat. Ei noh, masohhism on ka muidugi üks seksuaalkäitumisvorme... |
|
|
Vastuteenena palun austada ka meessugu. Kas Te selle juures ja millist keemiat kasutate on kokkuleppe küsimus.
Mudamaadlus, märjad särgid või oma enda armas habetunud ja rahulik õllekõhuga päss diivanil. Igaühe jaoks on kusagil keegi. |
|
|
Singe, ma pole su hingesugulane, kuid naiivil on pikemat aega rahuldamatuse probleemid. See on ta muutnud sapiseks kibedikuks, kus sapp lausa tutikarvupidi alla niriseb. Siis tulevad need "kepinäljas vanamehenässi" väljendid, teadmata, mis selle ärritusteguri , haikai, taga tegelikult on. Tema kõige tugevam iseloomujoon on, mitte kunagi leppida, kui ta juba solvub. Seda kinnitas ta ka erakirjas mulle, kui juhtisin tähelepanu ta ebaobjektiivsusele. Ka selliseid on vaja, et näha, kui ilusad, targad ja leebed on teised naised. |
|
|
Goridergo aga luba, luba, sa mainid ise:
Mul ühelegi lapsele ei õpetatud koolis kepitegemist ja ka vastavaid täienduskursusi pole kusagil pakkudal. ...
...Kas seks on siis vaid suguakt? No seda tegemist ei õpetata tõesti koolis, seda nad saavad näha igalt poolt mujalt ka. Mis ongi ära rikkunud arusaama, seksuaalkasvatusest.
Nõukaajal tõesti ei räägitud koolis seksist ega sellel teemal üldse, nüüd aga küll. Veinipudelini on nad jõudnud vanemate eeskujul. Ka meievanused ei kujuta ette romantilist õhtut ilma alkoholita,kahjuks, kui ma olen seda maininud, et alkohol pole vajalik komponent, küsitakse aga kuidas siis tunne tekib. Purjus tunne pole kellegi tunne.
Su teise lõiguga nõus.
|
|
|
Goridergo aga luba, luba, sa mainid ise:
Mul ühelegi lapsele ei õpetatud koolis kepitegemist ja ka vastavaid täienduskursusi pole kusagil pakkudal. ...
...Kas seks on siis vaid suguakt? No seda tegemist ei õpetata tõesti koolis, seda nad saavad näha igalt poolt mujalt ka. Mis ongi ära rikkunud arusaama, seksuaalkasvatusest.
Nõukaajal tõesti ei räägitud koolis seksist ega sellel teemal üldse, nüüd aga küll. Veinipudelini on nad jõudnud vanemate eeskujul. Ka meievanused ei kujuta ette romantilist õhtut ilma alkoholita,kahjuks, kui ma olen seda maininud, et alkohol pole vajalik komponent, küsitakse aga kuidas siis tunne tekib. Purjus tunne pole kellegi tunne.
Su teise lõiguga nõus.
|
|
|
vabandust. |
|
|
haikai, kui su mainitud isikul oleks nt. profiil suisa laest tõmmatud ja tema tegelikult 10a vanem ja 50 kilo raskem, mida siis ütleksid? Äkki ongi selles tema iseenda vastu võitlemine kogu asja sisuks, et korra valetas ja nüüd on juba täiesti ükskõik, mis on või tuleb. Heitlemised piirimail heast-halvani. Maha mängitud tegu. Aga see selleks...(Selline mõte tuli,kui kaarte panin)( |
|
|
Haikai- nii armas järeldus sul, et natukenaiivil jääb sexist vajaka. Aga kuidas küll siinsed portaali naised sind võiksid nimetada ? Miks sa nii sapine ja solvav oled ?
Keda saadad psühhiaatri juurde, keda kuhu iganes ? Mis on sinu sõimlemise põhjuseks. Seda enam, et naisele veel kuidagi sobib teravus, aga mehed nagu peaksid jääma soliidseks härraseks ? Kahjuks sinu puhul seda küll ei tunneta Isegi kui sa nalja teed ja teadlikult meid provotseerid, ületab see kõik hea maitse piiri. Ja kaugelt ületab.
|
|
|
Anglitsism : seks või maakeeli suguakt omab vastavalt olendi mõistuse arenguastmele erinevaid tasandeid.Pelgalt paljunemistungist kuni ainult mõnuvajaduseni. Mõnutunde saavad erinevad isendid kätte erinevatest asjadest. Kes tahab armujuttu, kes piitsa, kes armutut rautamist.
Küünla ja pudeli näide ei sisaldanud vihjet alkoholile vaid meie "seksuaalnõustamise" piiratusele. Ma aiman seda tunneteskaalat mis võiks haarata laiu naistehulki kui nende mehed näiteks juba kolmandat kuud järjest pudeli ja küünla lauale panevad selle asemel, et kannikatest kinni rabada.
Ma olen küll õhtumaise tavade saadus kuid tean siiski, et on kultuuriruume kus kogukonna naised juba varasest east alates hakkavad neidu pühendama ihuliku ja hingelise kooselu saladustesse. Mehelikkuse riitused on teistsugused. Tulemuseks peaks olema ülim harmoonia mis võiks olla kõige, kaasaarvatud seksi kvintessents.
Selles kõiges on süüdi need neetud UFO-lased kes oma pahategude eest universumis pagendati viiendale kivile päikesest. |
|
|
Härrased, lahkun teie meeldivast seltskonnast. Soovin rahulikku pärastlõunat maheda kodumuusika saatel või päikest nautides, ollaaa! Õhtuni!
Sipsik ja natukenaiivne! Tsauu! (mürgipurgid kotti!):) |
|
|
-Esne-sinu juttu lugedes tuleb välja,et pole sul aimugi õigest seksist.Pornot pole vajagi vaadata.Kooli õppekava ma tean mitu korda rohkem kui sina ja mida seal õpetatakse.Seks asub ajus.Riist ja sinu see koht on ainult selle toimingu vahendid.Aju ütleb ära vahel,et selle mehe või naise peal ei toimi seks.Fantaasia on inimesele kaasasündinud omadus.Kui sul see puudub-pole midagi parata. |
|
|
Oi, esne, kas su kaardid siis ei kinnitanudki sinu veendumust, et ma olen tegelikult mees?? No mis kaardid need siis küll sellised on, et sinustki targemad :( |
|
|
Oi, esne, kas su kaardid siis ei kinnitanudki sinu veendumust, et ma olen tegelikult mees?? No mis kaardid need siis küll sellised on, et sinustki targemad :( |
|
|
Ja kuhu sa siis nende kotti pandud mürgipurkidega nüüd siis läksid? Kultuursesse asutusse? |
|
|
goridergo 13.49: "Ma aiman seda tunneteskaalat ..."
Oled täna tõeline hea tuju allikas! :))) |
|
|
Sipsik, eks see luuleline lõhkenud sapipõis ikka oma kannatustest tee järeldusi kogu inimkonna kohta, mis muud :) |
|
|
VÄGA TASUB SEDA TEEMAT SIIN KEDRATA KALLIL PÜHAPÄEVAL,KALLID SEKSOLOOGID. KUI PÄIKE LOOJAS LOODAN SIIT NII MÕNEGI TARKUSETERA JUURDE ÕPPIDA. |
|
|
Kunagi, ma mäletan, Esnekene põlastas kaarte ja neid, kes kaartidega ennustada lasid. Ainult horoskoopid olid tema au ära teeninud. Nüüd hoopis teist meelt ja paneb isegi kaarte. |
|
|
Ta põlastab ju kõike ja kõiki, kui tehakse seda, mida ta ise parasjagu ei tee... või oleks õigem öelda, et teeb, aga ei julge tunnistada. Meestele esimesena kirjutamine oli ju ka kunagi nii fuih, nii fuih. Nüüd aga vuhib kui sekretäribüroo :))) |
|
|
))))))))))OHO OHO |
|
|
Mis te selle esne kallal nüüd närite - pole ta nii põnev persoon, et tall kommentaar kommentaari järel pühendada. :)
Arendage parem alagatatud teemat, et oleks millele kaasa rääkida. |
|
|
Loomulikult asub sex ajus Ajuga mõtleme mehele kuu selga, ajuga armastame ja oleme armunud. Just ajust saame signaali, kui ühe või teise mehe puudutus erutab või tekitab vastikust. Kui vabameelne keegi on, selle vist saame kaasa sündides. Kui just miski ära ei riku. Näiteks ma tean naist, kelle sexuaalsusele pani põntsu nooruses see, et teda vägistati. Keskealise naisena ei saa ta sellest üle ja talle ei mahu pähe kuidas saab elus üldse olla rohkem mehi kui üks. |
|
|
Tsiteerin:
Siis tulevad need "kepinäljas vanamehenässi" väljendid, teadmata, mis selle ärritusteguri , haikai, taga tegelikult on.
Taas on haikail, kes end ISE ennast hellitavalt kepinäljas vanamehepässiks nimetab, lugemisraskused. Aga minu pärast võib ta sellesse nälga ka surra, mu kulm ka ei kerki selle peale. Ja see vaesekest kõige rohkem ärritabki. |
|
|
Nii ilus ilm ja ikka Esne..haikai...ei muuda neid kahte keegi.
Teemasse aga: loomulikult tahaks suhtesse peale hea seksi veel palju muudki- ausust, austust, mõistmist...
Aga see kõik muu kaotab tähenduse, kui suhtes puudub seksuaalne sobivus.
|
|
|
Sipsik ütleb: "Just ajust saame signaali, kui ühe või teise mehe puudutus erutab või tekitab vastikust."
Mina küll kindel ei ole, et aju neid signaale saadab. Mul on tunne, et ajutegevus (vähemalt ratsionaalsem osa sellest) lülitub üldse välja, kui mehe puudutus erutab. :)
Sipsik: "Kui vabameelne keegi on, selle vist saame kaasa sündides."
Taas ei saa ma nõus olla. Naise seksuaalsus aastatega kasvab mitte ei kahane. Vabameelsus kasvab ka, kui on, kellega koos seda kasvatada.
|
|
|
Jah Spry, üldjuhul naise seksuaalsus aastatega kasvab, aga on ka vastupidiseid näiteid, kus nooruses veel proovitakse ja siis kaob igasugune huvi ära sexi vastu.
Miks on nii, et ühesuguse kasvatusega õed nii 40-selt- üks on tõeline vikooria ajastu fänn ja teine väga vabameelne kindla partneri piires. Kusjuures esimene oli noorena veel tsipa vabameelsem kui teine õde. |
|
|
Ei see ühsugune kodune kasvatus loe midagi. Vanemad on neil küll ühised, aga mehed, kellega nad koos elavad (või elanud) erinevad.
Arvan, et selle mätta alla on koer maetud.
Mees, kes mõtleb voodis vaid endale ega tunne huvi naise soovide-vajaduste vastu, suudab naises seksihimu ja seksuaalsuse korralikult ära suretada.
Kui mehel pole fantaasiat ega vabameelsust, mis imeväel see siis naisel tekkida saaks? |
|
|
Mina arvan, et vabameelsus on igas naises "peidus poolena" olemas.
Iseasi, kas elu viib teda kokku sellise mehega, kes oskab ja suudab selle peidus poole üles leida ja pealepoole pöörata. |
|
|
Berta: miks ma peaks teiega arutama seksi, kui teid nagunii keegi ei kepi. Naiivitar ju lubas, et on nõus peale tulema ja ratsutama kas või hommikuni, kui oleks, kus ratsutada, täpsemalt, mille otsas. |
|
|
Arvukalt ratsatalusid ootab klientuuri... |
|
|
Ants55, sorry aga üks 66a vane mees ütleb mulle 53a naisele, et mina ei tea midagi seksist, see on juba suht valus ütlemine, kas sa ei leia, hr.Ants55. Sel juhul küsiksin, mille järgi sina seda otsustad, kas selle järgi, et ma ei kirjelda,kuidas ja mida tehakse praktikas või mida ma ise mehega kahekesi olles peale hakkan!!!??? Ei kirjelda jah, et sinuvanused vanad mehed mingeid imelikke tundeid üksiolemises läbi tegema hakkaksid lugedes kirjeldusi, mida naine mehega teeb...vat sellist mõnu ma tõesti ei paku võõras foorumis, nii et su hinnag pole mitte ainult väär vaid lausa võimatu, ei muud kui vana mehe kius ja enese kiitmine,kuna noored mehed on raskelt kandadele astumas ja see sulle ei meeldi aga sellega pead sa leppima. Nii et eelistagem reaalset seksi mitte virtuaalset ülesüppamist, kes teab rohkem ja kes räägib rohkem.
haikai aga vanad inimesed ju ainult nii saavadki oma kätte, sest reaalseks seksiks on vaja rohkem kui ainult rääkimist:) Muide seksist ja kõigest suht lähedasest räägitakse ainult sellega, kellega seda tehakse, ma kujutan ette, mitte inimestega, kes ei meeldi. |
|
|
tavaliselt on ikka nii,ei ole naisi kes ei taha aga on mehi kes ei oska küsida:)
naised armastavad sexy rohkem kui mehed:P |
|
|
-Esne- ma lõpetan sinuga ära siin igasuguste teemade üle vaidluse,sest see on sama,mis vasikaga võidu jooksmine.Arvan,et siin foorumis on seda juba teinudki paljudki.Mis puutub minu vanus...arvan,et oled mulle liiga vana naine,et millestki arutada võiks.Nii,et vabanda kui oli liiga terav oma arvamustes. |
|
|
Ants55
mina sinuga ka...:)))
Spike, kuidas sa sellele järeldusele tulid? |
|
|
Spike ütles kenasti välja, nii ongi. Ja tõepoolest on vähe naisi, kes ei tunne huvi seksi vastu. Ja nende käest ei küsita ka. |
|
|
Alax.Need naised,kellelt seksi ei küsita,võiksid seda ise välja pakkuda.Kindlasti leiduks huvilisi. |
|
|
Ants66, mina võin su jaoks tõesti vana naine olla aga mina jälle tööd koju kaasa ei võta:)) 40 a mees on tegija... seega...Oleme tasa, ei kemple, ei riidle...Kirik keset küla. Rahu! |
|
|
Ardi, Esne, Ants, Goridergo- ma sain omaette niipalju nalja teid lugedes, et kõht valus. |
|
|
Spry, see mis Sa eile 16:18 ja 16:25 kirjutasid, eks see ongi üks osa seksuaalsharidusest - soov ja oskus arvestada ühel ajal nii enese kui ka partneriga. Kehtib nii meeste kui ka naiste kohta. |
|
|
mis seksuaalharjutustest??? naiiv, täitsa sassis...:))) |
|
|
Esne- sa ei oska lugeda ka- Natukenaiiv kirjutab SEKSUAALHARIDUSEST mitte SEKSUAALHARJUTUSTEST ! |
|
|
Üks on teooria ja siis tuleb praktika nagu ütles Ülesoo peremees Joosep Toots. |
|
|
Sipsik,No ja mis vahet seal -lõpptulemus oleks ikka see mure, et ainult frigiidseks ei jääks.:)) |
|
|
Peaasi, et nädalas korra teatriski käidud saaks. |
|
|
Esne,No sinu jaoks oleks frigiidseks jäämine igapäevase mure lõppemine ju...kassa ise selle peale pole tulnud??
Saaksid rahulikult, peale tutvumisportaalides valvekirjutajaks olemise ka muud elu proovida. |
|
|
aga sex ju Esnele tervise varasalv- eks ta seepärast pingutab mes kole. |
|
|
ähhh..ei maksa tolle seksiga ka nüüd nii üle pingutada...
sest liialdamine ükskõik millise asjaga on kahjuks vaid neg tulemit andev toiming.. :( |
|
|
Padjaklubi oskab jätkuvalt ainult ilkuda. |
|
|
...aga rottidele ühendatakse juba praegu laborites juhtmeid aju mõnukeskustesse. Vajutab ühele nupule saab süüa. Vajutab teisele : saab orgasmi.
Selline ongi Eesti Nokia : Tuleviku Innovaatiline Kodu. Kaks tuba, kummaski üks nupp. |
|
|
Jaa, Haikai, seda me oskame. Ja ka sinu kallal edaspidi lõputult. Pakud meile aiva rõõmu.
Ka sa mulle oma Suurbritannia litsentsi oled esitanud, mis tõendab, et sa võid seal psihhiaater olla ?
Ja mina, kes ma olen meditsiiniõigust õppinud ja EL õigust ka, teen selgeks, kas sa ikka võid EL riigis meditsiiniteenust osutada |
|
|
Näib et sina, haikai, justkui ootasid seda nn. ilkumist... ;)
Ei maksa ikka kõigele ka omi silte siin külge riputada...või leiad sa et ütlesin midagi valesti seoses liialdamisega?? Ehk seletad siis lähemalt oma teooriat antud küsimuses.. |
|
|
Oot, Goridergo, kas sa sellist teenust pakud. See lahendaks jo nii mõnegi isiku probleemi ära.
Aga kes see kommunaalkulud kannab ? |
|
|
icccc.....kõike ikka mõõdukalt,....vastavalt eale ja temperamendile,....ei tohiks üle pingutada liiga noore partneriga, võib ühel hetkel infarktini jõuda,.....:)))))9 |
|
|
just..ikka tasa ja targu ning vastavalt oma eale tuleks tempo valida.. :) |
|
|
Vat õige, Arabeska.
53 aastane naine ei saa endale ikka 40-aastast meest lubada
, vaid peab leppima 66-aastastega. |
|
|
....see on juba üsna vana katse ja selle ellurakendamist takistab vaid asjaolu, et rotid tambivad lakkamatult ainult orgasminuppu kuni kärvavad.
Seetõttu langevad eesti nokia puhul ära ka kommunaalkulud. |
|
|
aga kui rott kärvab, kes see kommunaalkulud katab ? Tallinna Soojus läheb pankrottti jo |
|
|
Ei need rotid lähe IRW |
|
|
Oled sa ikki täiesti kindel ? võib vastuse lukku panna ? |
|
|
pankrotti -rott panka, eh!? |
|
|
rott panka ja teeb uue pakroti |
|
|
haikaiga nõus, valveilkujad...:((( |
|
|
Ohoo, 53a naine saab omale igas eas partnerit lubada kui vaid tema ise lubab. Nii et , oleneb inimesest. Seksapiilsusest ja muust. Kas teil naised oleks selle vastu midagi? |
|
|
Absaluutselt ei ole, kui too 53-aastane mehi leiab igast east. Aga mis sa siin istud ? Ikka seksapiilsust siluma ja töösse.... |
|
|
Ei tea inimeste maitseid ja eelistusi...ehk harrastab esne küberseksi...või siis sedavõrd osav, et klahverdades ühe käega komme ning ülejäänud kehaosad muus tegevuses...
|
|
|
ahsoo, esnel siis frigiidsushirm? :)
ole rahulik, primaatidel pidavat seda harva esinema |
|
|
Loomuöikult, Esne, võid sa lubada endale igas eas partnereid.
Oled ehk kuulnud sellist ütlust: sõitma tuleb õppida vana jalgrattaga... |
|
|
Berta- sa oled parim ! Irw !!! |
|
|
...ja enne seda kõndima kepiga... |
|
|
Sipsik: nii paksu tagumikuga ei saagi meditsiiniõigust õppida, rääkimata EL õigusaktidest. Muide Brüsseli lennujaamas on värav, millest tuleb läbi minna ja kui tagumik paks on, tekib ametnikega probleeme. Ka tagasi on saadetud.
Teiseks: nii algelises riigis, kui Eesti, polegi meditsiiniõigust.
Kolmandaks: minuga te ei ilgugi. Ma vaatan, kuidas te teiste kallal ilgute. Kes teiega pole, saab ilkumise doosi juba hommikul kätte. Kuidas, Sipsik, siin meditsiiniõigusega on? Äkki rikutakse? |
|
|
Haikai. On ikka juriidilised normid meditsiinis. Isegi hambaarstil pead kolm allkirja andma ning opisaali uksest ei lasta enne sissegi kui oled pikale jutule oma konksu alla pandud. USA-s on need ühed magusad kaasused mis toovad hästi sisse. Meie pisikeses riigis on kõik arstid ühest tsunftist. Siin ei maksa väga hüpata kui tulevikus tervist veel parandada tahad. Sellegipoolest tekitas üks minu vanemaealine südamehaige sugulane terve tormi veeklaasis kui otsustas kirja panna oma odüsseia meie tervishoiusüsteemis. |
|
|
Haikai- kui mina Brüsselis käisin, siis minu tagumik mahtus sealt lennujaama värava vahelt läbi. Nii, et ära karda mu tagumiku pärast. Ja sellist väravat ei ole Brüsselis, kus mõõdetakse tagumikku. Sest EL arvestab väga Inimõiguste konventsiooni sätteid ja see oleks inimõiguste rikkumine, kui selline värav oleks. Igasugune diskrimineerimine on keelatud. Euroopas on ka keelatud see, kui kedagi ei võeta tööle tema välimuse või nahavärvi pärast näiteks Sellega võid kohe pöörduda Inimõiguste Kohtu poole ja saad kopsaka valuraha.
Ja ega siis teadmisi tagumikust sisse ei aeta, see käib ikka aju kaudu.
Ja sellega Sa rääkisid end sisse, et Eestis ei ole meditsiiniõigust. Seega Sa pole mingi arst. Iseasi on see, nii nagu Goridergo ütles, et mis sa selle õigusega peale hakkad, aga meditsiiniõigus kui õigusharu on täiesti olemas. Isegi ülikoolides õpitakse ja alles anti välja ka eesti autorite Meditsiiniõiguse õpik. Mu tuttav arst muideks ka luges seda. Leidis et on temale vajalik teos.
Nii et sõimle palun vähem ja ära tee end lolliks, palun.
Teistele, palun vabandust, et Sipsik nii tarka juttu räägib. Läksin liiale, aga noh, see on Haikai eri. |
|
|
goridergo: vaatan, nüüd ei saa ka sina enam aru. kas kõik kes sobivusse tulevad, jätavad mõistuse ukse taha? ma räägin sellest, et me oleme nii kehv riik, õigus kui valdkond meditsiini kohta on välja arndamata kui süsteem. isegi rohkem, olematu peaaegu.
mis tähendab hüpata? arvad, et mind, arsti, ei võta kolleeg jutule, kui vajan abi?
rohkem sinuga vaielda ei viitsi, arva mida tahad. |
|
|
Haikai, siin oli juttu sellest, et kõik arstid on ühest teaduskonnast pärit ja hoiavad kokku.
Hästi iseloomustad ennast, ka sinu mõistus on ukse taha jäänud, tundub mulle. |
|
|
Aga ei saa välistada, et Haikai arst on....hullaris ju ministreid ka. No ega kõik kinnises osakonnas ka ei liigu. Rahulikumad saavad kodust netti "tarka juttu" ajama tulla. Sellistel muide suurem testosterooni kogunemine ka...nii etsexiteemalised räiged sõnavõtud võivad ka sellega seotud olla... |
|
|
Sipsik, kas sulle Brüsseli värvates õpetati, et vabameelsus algab juba sünnist peale, mille puhul ma oleks kohe tahtnud küsida, et kas taotled nominedina Nobeli preemiat selle avastuse puhul?:))) |
|
|
Sipsik, siin ei olnud juttu sellest, need arstid hoiavad omavahel kokku,kes ühes teaduskonnas...Teeme nii, et sina jääd oma liistude juurde... |
|
|
ah, mõtlesin, et ütlen siia teemasse midagi, aga seda teemat polegi enam, on vaid kätš. |
|
|
Millegipärast armastavad meditsiinist kõiketeadjalikult rääkida vaid võhikud, kuna meditsiini sees olijadki ei tea ega ole aegagi kõike köögipoolelt teada ega tunda, kuna aega liigub kiiresti ja keegi peab tööd ka tegema. |
|
|
susi, ütle palun, Esne ikka kuulab. |
|
|
Goridergo, kas su vanemaeline südamehaige inimene oma tervisele ei mõelnud, eriti oma südamele kuidas talle mõjub liigne enda üleskruvimine ja asja üle innustumine, millest ta mitte midagi ei tea...
Kui öeldakse ealised iseärasused- lööb paljudele vanematele inimestele tõesti viha peale, kuid see on nii, organism vananeb ja siin pole midagi teha kui vaid- oma tervise eest peavad inimesed ise hoolitsema sel ajal kui nad tunnevad end hästi ja seda igas eas.Ei suitseta, ei tarbi alkohoolseid jooke igal õhtul, ei joo priiskvalt palju õlut, ei söö meeletult rämpstoitu. Palju liikumist, sporti, õige vahekord-uni ja puhkus.Normaalne puuviljadega ja juurviljadega toit. Head suhted peres, partnerluses jne...Kõik ju teavad seda, miks nad siis nii ei taha elada, et terves kehas terve vaim...Arsti juurde jõuab tagajärjega ja arst ei ole jumal. |
|
|
Esnekene, Sipsik on raudselt oma liistude juures- räägib sellest, mida teab.
Erinavalt mõnest teisest.
|
|
|
Esnekene, Brüsseli väravates ei õpetatud mulle, et vabameelsus algab sünnist, vaid seda ma olen lihtsalt oma tähelepanekutest nii järeldanud.
Brüsseli väravates õpetatakse mulle seda, mis ei jõua absaluutselt sinuni. Jää oma liistude juurde- sanitari töö juurde. Ja vabal ajal ole tõusikmats.
Mis puutub meditsiini, siis on ainult aja küsimus, kui sinusuguselt sanitarilt hakatakse esitama kahju hüvitamise nõudeid, kuna sa töö ajast istud netis, aga mitte ei tegele oma põhitööga- haigete põetamisega. Juhtub ainult üks patsiendi lähedane, kes on kodus õiguses ja kes kasutab nt soome eksperti ja kohtus tuvastatakse, et sina oled oma tööd halvasti teinud. Muidugi ei mõisteta sinult otse seda välja, vaid läbi haigla. Aga haigla omakorda nõuab selle välja sinult nii, et sul läheb polüesterkapp koos kristalliga kõik täituri kaudu patsiendi lähedastele. Ja kõrge kontsaga kingigi enam pole, sest täitur teeb selgeks, et see ei ole sul elementaarne. Siis alles äkki mõistad meest, kellel ei ole ülikonda. |
|
|
Õigusteadlane sipsik: sa oled ikka ohmu küll. loe ja püüa mõista, mida mina rääkisin. kui paned pakisupikeetmise harule meditsiiniõigus, siis ei muutu ta veel meditsiiniõiguseks. Jutt on ikka supikeetmisest. Nime poolest on muidugi olemas see sinu haru, aga ma ütlesin vaid ühe mõtte - ta on nii algeline, et ei kõlba isegi prügikasti viskamiseks. Nii nagu haigekassa süsteem - 394 päeva haiglakoha ootamist raske haigusega patsiendi puhul. Siin on sulle sipsik valdkond lahendamiseks, tee tööd ja ära mögise.
Loomulikult hoiavad arstid kokku. Mida muud nad peaksidki tegema. |
|
|
Haikai, sa ise ütlesid alles, et ei olegi meditsiiniõigust nii algelises riigis nagu Eesti. Nüüd demagoogitsed siin pakisupiga. Siiski võib nimetada ka pakisuppi supiks, mis siis et gurmaanid karjatavad selle peale. Eestis on paljud asjad arengujärgus, mis ei tähenda, et neid ei ole. Sinu viimase kommentaari kohta võib öelda, et ei ole meditsiini ja arstiabi ka, kui inimene peab üle aasta haiglakoha järjekorras viibima. Nii et sinu moodi vabalt loogika ja faktidega käitudes võib öelda, et Eestis ei ole arste ka. Äkki satud niimoodi peris ummikusse ? Sest sel juhul ei ole sa ise ka arst ?
Ja palun, Haikai, lõpeta solvamine ja sildistamine ja kui sul normaalset vastust pole, siis nimetad kõiki ohmudeks või ma ei tea kelleks. |
|
|
Haikai, sa ise ütlesid alles, et ei olegi meditsiiniõigust nii algelises riigis nagu Eesti. Nüüd demagoogitsed siin pakisupiga. Siiski võib nimetada ka pakisuppi supiks, mis siis et gurmaanid karjatavad selle peale. Eestis on paljud asjad arengujärgus, mis ei tähenda, et neid ei ole. Sinu viimase kommentaari kohta võib öelda, et ei ole meditsiini ja arstiabi ka, kui inimene peab üle aasta haiglakoha järjekorras viibima. Nii et sinu moodi vabalt loogika ja faktidega käitudes võib öelda, et Eestis ei ole arste ka. Äkki satud niimoodi peris ummikusse ? Sest sel juhul ei ole sa ise ka arst ?
Ja palun, Haikai, lõpeta solvamine ja sildistamine ja kui sul normaalset vastust pole, siis nimetad kõiki ohmudeks või ma ei tea kelleks. |
|
|
haikaile lisan juurde, et ka muu med.personal hoiab arste ja ka omavahel kokku, sest meid on vähe ja me oleme üksteisele ja teineteisele alati toeks.
Mis on Eestis arengujärgus, Sipsik??? Misasjad on need paljud asjad, mida Sipsik on määranud Eestis alles arengujärku?:)))
Küürakat parandab ka ainult haud-nagu vanasõna ütleb. |
|
|
Sipsik, milline vabameelsus sul algab kohe sünnist peale. (millised tõestataud nõited on sul asja kohta olemas)Kas pole hoopis nii, et liigne vabameelsus algab inimesel läbi koduse kasvatamatuse ja eeskuju olematuse olemaks korralik moraalne inimene? |
|
|
Lugupeetud Esne- inimene saab palju ka sünnist kaasa. Muidugi kasvatus muudab ja lihvib seda kaasaantut, aga mitte 100%. Miks on ühes peres kasvanud õed-vennad nii erinevad ? Kaasa saad näiteks anded (muusika, kunst jne). Samuti seksuaalse ja oma soorolli.
Ja olen näinud näiteks vabakasvatusega kodust sirgunud last, kes on hoopis väga puritaanlane ja keelab endale igasugust vabameelsust.
Ja Eestis on arengujärgus tõesti näiteks meditsiiniõigus, nagu su armas sõber Haikai möönab.
Ja arengujärgus on ka meditsiin- võrreldes muu maailmaga, kuna Eestis ei suunata sinna niipalju raha, et seda saaks maailmatasemel arendada.
Ja Esneke, kinnitades, et Eestis on kõik kõrgelt arenenud võrreldes Ameerika või arenenud Euroopa riikidega kasvõi, võib küll kinnitada, et sa ei tea maailma teaduse ja elu arengust mitte midagi.
jää oma vahendite juurde, arenda end ooperis ja kujuta ette, et see on kõrgtasemel kultuur. Ainult, miksipärast intelligentsed inimesed itsitavad sinu üle ja tögavad avalikult.
Aitab, rohkem ma ei lasku su tasemele, ennast teed ise täis, mitte minu abiga. |
|
|
sipsik, sina oled sünniga kaasa saanud paksu tagumiku.
see sinu haru on nii algelises arengujärgus, et ma ei peagi seda süsteemiks. rohkem ei vaidle nii ohmu juristiga, seega, räägi mida tahad, vastust ei saa.
|
|
|
Ha-ha-haaaa !
Sain su nurka suruda, Haikai.
Kui sul midagi öelda pole, siis sa lihtsalt solvad teist inimest.
Ja kes see ütlelnud on, et meditsiiniõiguse süsteem on olemas ? Ja üldse mingi õigusharu süsteem ? Mitte keegi- seda sa Haikai mõtlesid jälle ise välja, kuna sul lihtsalt pole midagi vastu öelda.
Nii, et kraakle palun vähem.
Ja palun loe meditsiiniõiguse õpik läbi, kui sa arst tahad olla. Ja uuri ka maailmas väljaantud teemakohast kirjandust, sest tegelt saab praegugi arste vastutusele võtta, kui nad eksivad ravi juures. Soe soovitus sulle.
Ja üldse ma pole nii ohmut arsti varem kohanud, kui Haikai. Sinu käitumine ei lähe arstivandega küll kuidagi kokku. |
|
|
Kulla Haikai! Nii riik, õigus kui ka meditsiin on meil täiesti korralikul tasemel. Häda on selles, et selles sektoris rõhutakse meil ikka veel pigem altkäemaksu andmise kui õiguste nõudmise peale.
Vaidlus aga on selline mitme osapoole vaheline väitlus. Sinu oma andis rohkem monoloogi vormi välja. Ära võta seda südamesse! Räägi ikka kõik hinge pealt ära.
|
|
|
Esneke! Mainitud vanem kodanik on mitmel südameopil käinud tervisliku eluviisi harrastamise supernäidis kes südaöösel kiirabivastuvõtust madalama meditsiinipersonali poolt välja visati. Tagantjärele tuvastati mikroinfarkt.
Kuradi vanurid. Aga lisaks väljapääsule võiks siis olla kohe üks uks ka krematooriumisse.
Aga ta elab ja tegutseb ning rikub loodusseadusi vaatamata tema tõepoolest maineka südamekirurgi ennustustele. Siinkohal tuleb ütelda, et see mees tegi nii head tööd, et ta ise kah ei suuda seda uskuda.
Selline on eesti meditsiin. Suurepärane ent mitte lootusetu. Maailmatasemel ravi on garanteeritud kui mõistate võimalikest transpordivahenditest valida kohale jõudmiseks kiirabi. |
|
|
Kuidas see kõik mahub teemasse : "tutvumise eesmärk - seks", ei saa aru. Keegi ei pakkunud talle seksi. Isegi mitte meessanitar. Seda kohta eesti meditsiinist tuleks põhjalikumalt lahata. Õenduspersonal võiks ikkagi jätkata oma ajaloolisi traditsioone. |
|
|
Kutsunud siis esne ometi. |
|
|
"Get Shorty"! |
|
|
icccc.....teema oli juuu ometi muuu,...kallid konservatiivid ja muidu tulehargid..:))))))))))))))) |
|
|
icccc.....teema oli juuu ometi muuu,...kallid konservatiivid ja muidu tulehargid..:))))))))))))))) |
|
|
:)))))))))) Olgu või kui ideaalne teema, et tutvuks et räägiks et mõtleks koos ja eraldi, et oleks pidepunkte...Ikkagi partneriotsing...Hr. või pr.Õige otsing...(Kui te arstidega ka rahul eiole, ravige siis ennast ise.) |
|
|
Ma just nagu kiitsin seda südamearsti südamest |
|
|
Ülikonna olematuse või olemas olu teema päädis matmisega, mida kadunukesele selga panna kui kirstu panna.
Seks -suhtlus aluseks- teema päädib infarktidega ja tervishoiu süsteemi kritiseerimisega.
Mida veel? |
|
|
Nojah- vaadates pealkirja- tutvumise eesmärk-seks, võib ikka pidada tegelt mitmeti tõlgendatavaks ja kõigile sobivaks, siiski.
Sest tuleb tunnistada, et iga suhte üheks eesmärgiks on ka sex, erinev on see tee sinnani ja see, kas sex on põhieesmärk.
|
|
|
sullingu meeskond? |
|
|
Liigne seksutamine viibki infarktini vanemas eas ja sellega võib arvestada, nii et mitte üle pakkuda. |
|
|
Eks tulebki varsti ise ravima hakata. Eesti Arstid on enamasti piiri taha läinud, siia ongi jäänud üksnes meditsiini haikaid ja esned.
Räägin ühe loo tuttavast. Meest vintsutati ja väntsutati terve ülemöödunud sügise, talve ja kevade Hiiul. Et on maksavähk ja et nagu ei ole kah, ikka vist natuke on, aga täielikult ei ole.... ennustati kaartidelt ja kohvipaksult. Tuttava tuttav KIRJELDAS suusõnaliselt Soomes oma perearstile sümptomeid, see pani laksti diagnoosi paika (mis osutus ka 100% õigeks), siin ei saadud kümnete biopsiate ja sadade ultraheliuuringutega asjale pihta. Isegi meie selle haige mehe abikaasaga määrasime juba Soome arsti sõnade põhjal diagnoosi netist leitud lehekülje põhjal ära, sest haigel olid absoluutselt KÕIK seal kirjeldatud sümptomid ehedal ja puhtal kujul olemas. Ei kelgi - sellega oleks saanud hakkama IGA lugeda oskav lapski.
Noh, Hiiul pandi kah lõpuks lõplik diagnoos - ikkagi maksavähk ja määrati kindlaks operatsiooni aeg. Arsti sõnad mehele olid: TÕENÄOLISELT te seda operatsiooni üle ei ela, aga me vähemalt teeme kõik, mis meie võimuses. Mees tõusis seepeale püsti ja nõudis, et ta Tartusse saadetakse.
Õnneks on ta nüüd terveks tunnistatud. Maksavähk see loomulikult ei olnud.
Igatahes mina otsustasin, et ei anneta enam mitte ühegi meditsiiniseadme ostmiseks - milleks meie haiglatele nii luksuslikud seadmed, kui neid kasutada nagunii ei osata.
Haikai ja esne, kas teie töötate ka Hiiul? |
|
|
Kui ikka inimene tahab tutvuda seksi eesmärgil, siis leiab ta kindlasti oma soovile vastava teise poole, nii et teistel ehk polegi selle kohta midagi öelda, kelle primaarsed soovid on veidi teised, otsides partnerit oma kõrvale. |
|
|
Kui ma nüüd Esne jutust õigesti aru saan, siis need, kes otsivad partnerit oma kõrvale, ei seksi ? |
|
|
Kus nad's seksivad, Berta?! No küsid Sa kah... nad üksnes ravivad ennast, et frigiidsus purema ei pääseks. |
|
|
Lihtsameelsus pole patt, naiivike... |
|
|
Muidugi pole. Miks muidu mul selline nimi on :)))))))) |
|
|
Pidasin küll rohkem silmas iseenda sinisilmsust, aga noh... seltsis segasem |
|
|
Sain aru küll, aga tahtsin kambajõmm olla - sellepärast see enesekeskne repliik :) |
|
|
Appi, Berta, sa oled kevadel küll õide puhkenud! Keda sa selle nuiaga udjada kavatsed? Mina aga üritan siin südant kuumana hoida...elu aga näitab, et vastassugu hoiab kuumana mingit muud kohta... Peab vist ka mõtlemist natuke korrigeerima....iccc:))) |
|
|
Jutt muudkui vanurite seksist ja surmast. Kas siin foorumis totse polegi? |
|
|
Jann, põhiline on et miski kuum on. Vahet pole, mis kuumaks osutub. Eks ikka iga üks hoiab kuumas enda jaoks kõikse tähtsamat kohta.
Kuumus tähendab seda, et elad. |
|
|
Ei ma udja kedagi, rohkem enesekaitseks.
Ei julgenud siia sõjatandrile ilma selle taignarullita nägugi näidata. Nüüd kohe kindlam tunne.
Mõtlemisega on siin aga väga lihtne:kas otsid seksi- siis leiad kindlasti või otsid partnerit, aga siis ei seksi. |
|
|
Jann! Sinu info on tõene. Meestel on kõige kõrgem temperatuur jalge vahel. Jube hea külma suusailma puhul sõrmi soojendada. |
|
|
Sa, goridergo, tundusid nagu asjalik olema... Või õhk sai otsa? |
|
|
No sorry... |
|
|
Täna ju suisa pidupäev! Kuu aega on siis sexita vanurid arutlenud sexist. |
|
|
Berta, luban, et edaspidi kasutan oma aega õigemini ja ei sõdi siin enam niimoodi.
Aga Goridergol on kokkuhoid, ei mingeid kindaid, käed sinna peitu kus kõikse kuumem koht on. Mis siis et, naised tänaval jooksevad eemale. Saavad nemadki sooja. |
|
|
Oi kui tore, et saatusekaaslane manvassel ka üle pika aja sõna sekka ütleb. |
|
|
Manvassel! See ongi suuseks. |
|
|
:))))))))))))))))))) |
|
|
manvasselil on juba vajadus nii suur, et see seksivärk kisub jalad risti all (sex) :P |
|
|
Manvassel kirjutab:
Täna ju suisa pidupäev! Kuu aega on siis sexita vanurid arutlenud sexist.
Mida teeb mavassel siin vanurite portaalis? Tutvub vanuritega? :D:D:D Ja mida teeb siin teemas? Loeb vanurite seksiteema arutlusi:D
|
|
|
Käisin tohtri manu. Et siit nagu...ja sealt päris enam mitte...kuigi...
"NII NOOR MEES" : ütles arst.
Pean vist foorumit vahetama. |
|
|
Vaata näiteks lastekas.ee. Ma küll ei tea, kas seal foorumit on... |
|
|
goodw vist küsis, kas keegi julgeb seksiteema üles panna.
Tegelikult see siin ju täiesti olemas.
Jätkaks ????...:))) |
|
|
Berta,kas kevad on sulle mõjuma hakanud.??Ei usu oma silmi või on arvuti rikkis.Seksist tahaks kuulda mõne mehe arvamust kui siin üldse "mehi" on?Ise sel teemal enam ei..... |
|
|
.....jätkata ???...;))) |
|
|
Maiken...ei saa ju. |
|
|
suvituuli
su algatatud teema viimane lause on vist kõige täpsem...(ma mõtlen mittepaaris suhte puhul) |
|
|
esne
sinuga romantikat teha on sama, mis... |
|
|
nii kui vähe eemal olla, kohe mingi ull teema ja arutelu :D
lootsite mind välja jätta ?!
jah, vahel tuleb ette, et tutvumise eesmärk on seks, aga...
seda väga harva, sest keskmiselt enam kui 4x6 - ei kurda pakkumise ja nõudluse suhtest - tasakaalus :)
tuleb ette nii naiste kui meeste seas !
eks seda juhtub sis kui nälg võtab nägemise ära :)
kes vähegi atraktiivne/silmajääv, läheb loosi mõlemapoolse ühise eesmärgi nimel :)
kas hiljem edasi suheldakse, oleneb... |
|
|
See "ull" teema ja arutelu sai alguse eelmise aasta märtsikuus:))) Niiet teema väga vana aga Sina väga uus:))) |
|
|
:D
väga uus ?!
selge... |
|
|
ei oskagi seisukohta võtta, pean vist istuma :)
kui olen väga uus, sis teie siin väga vanad ?!
kurb kuulda... :D |
|
|
Ikka ikka :))) Muld-, puru-, ja igivanad, kuidas siis muidu :))) Aga ikkagi inimesed :))) |
|
|
:D |
|
|
Teemas,tutvuse eesmärk-seks.Seks võib vabalt eesmärgita olla,seda parem:) |
|
|
Hommikut ka siia teemasse.
Meie siin oleme mõistuseinimesed... muidugi ka keha tahab oma osa saada, kuid see ei ole enam primaarne. Miks? Aga meie kogemused, minevik ja selle põhjal oskus ette näha annab sellise tulemuse.. Seega niisama , pea ees, keegi kuskile ei tormagi---- |
|
|
|
|
Oi Katamariina, vahel ehk tormakski, eriti kevadel, aga...nagu Sa õigesti kirjutad- elukogemus hoiab silmad lahti...:)))) |
|
|
mhmmm, aga ega kasu ju kuskile tormamisest kah pole - meil siin elav näide ju olemas-- ))))) |
|
|
Kuidas ei ole kasu? Kasu missugune, pidavat saama iga kell kohvikutes ja söömas käia ja valöikuvõimalusi igaks elujuhtumiks käepärast võtta :))) Aga kui lugeda neid kasusaamise kommentaare, siis enamasti on need nii negatiivsed, et ega vist midagi ilusat hingele pakutud pole ja tundub, et ka söögiga on jamad...kas liiga vähe tellitud või liiga "šitt" ,,,miks muidu alatasa nii rahulolematu ja tige. Ju kõhukene tühjaks jäänud:) |
|
|
Tühja kõhuga inimene pidavat jah tige olema, mida siin foorumis ka selgelt näha on...:))) |
|
|
Tänatud olgu see...mis iganes...et söögitegemise oskus olemas, pole vaja meeste käest ilusa keha eest kõhutäidet nuruda :))) |
|
|
tehke uus sellesisuline teema, kuna berta on nii vana, et mälu on kustunud, kuna selles teemas üks kommija pole enam meie keskel elavana ja see teema siin on kohatu, miks ta selle välja koukis, vanades asjades surkija, on tema süü.Kui ma ei kannata vanu rumalaid naisi. |
|
|
Newtonit järgides
Sa seisad aias, anudes:
"Õun, mulle pähe saja!"
Kuid ubinast jäi väheseks.
Vist melonit on vaja. |
|
|
Teema uuesti esile tõstmine ei väljenda vähimalgi määral lugupidamatust lahkunud kaasfoorumlase suhtes.
Küll aga on kohatu, julm ja lugupidamatu tipp, kui üks foorumlane ütleb teisele, kes surma läbi oma abikaasa on kaotanud, hingede päeval, et ju ta on selle ära teeninud. Et halbade inimeste kõrvalt lahkutaksegi surma läbi.
Kui sul,esne, just haugi mälu ei ole, siis ehk mäletad, kes nii käitus.
Nii madalale laskuvad vähesed inimesed. |
|
|
Kumb siin vanem on kas BERTA või Esne kui sünniaastaid õigesti uurima hakata ja, mida üldse see vanus tähendab? Või tema ei salli vanu naisi ja vanu inimesi!!! Varsti oled ise noorte mõnitada ja rõõmusta siis!!! Häbi lugu küll tulla foorumisse sellise ajutu avaldusega! Küsin kah otse:" Kas endal üldse häbitunnet ja südametunnistust omad?" Kahtlen selles täitsa tõsiselt!!!:( |
|
|
No mida veel! Esne saab suvel 55 - mis noor või noorem ta siin teistest on? Spermat taga ajades pole ta ikka parema väljanägemisega - JU SIIS EI ANTA!!!! )))) |
|
|
Ega vanus ei ole number passis, vaid inimese oma hingeseisund.
Minagi olen sünniaasta järgi 52, aga hinges 25. |
|
|
Numbrid on ju samad, mis vahet, kumba pidi need on. |
|
|
kui nõuda, sis ei saagi :D |
|
|
Vanus suhtlemiseks ei oma tähtsust aga kooseluks omab kindlasti.Huvitav,miks naised sagedamini oma vanust valetavad kui mehed.Mehed jälle püüavad enda pikkust valetada. |
|
|
Pead sa, ants, silmas, et suur osa foorumis osalevatest naistest on 109-110 aastased ???..:))))) |
|
|
Mind paneb rohkem see mõtlema,miks seda tehakse? |
|
|
Mis vahet sel on ? |
|
|
Minu puhul omab õige vanuse teadmine ka foorumis vestlemiseks tähtsuse,sest mille järgi siis kommetaare kirjutada või jälgida.On ikka erinevus küll,kas kirjutab 30,40,50 või 60+ vanune.Ei saa ju 20-mne aastasega neiu puhul seda teksti kasutada,mida 60+ naise puhul. |
|
|
üldse ei näe mõtet mingil valetamisel.Kuid ikkagi peab pool suud kinni pidama, ei saa asjadest rääkida nagu nad on |
|
|
k64,oled õigel tee... |
|
|
ähh...jama |
|
|
...jama on praegu lennuliikluses:D |
|
|
suht savi sellest |
|
|
..vanusest foorumis suhtlemisel. mis vahet seal, kas tead vanust v mitte? kui vanus on teada, võtad vastava hoiaku? lähened vestluskaaslasele teatava eelarvamuse ja kogemusega? kas iga vanus, elukutse, staatus ja kõik muu selline, nõuavad erinevat lähenemist? kuhu jääb siis avatud suhtlus?
kas pole nii, et paljud inimesed armastavad rõhutada võrdsust ja muud taolist värki, a kipuvad siiski omaenda meeles inimesi kastidesse paigutama.
kui nüüd visata õhku väide, et avatud suhtlus saab toimuda kahe võrdse inimese vahel, siis, mis see tähendaks? |
|
|
Vestlemisel ei tohiks vanus suurt rolli mängida. Olen küll leidnud mõttekaaslasi palju nooremate ja ka palju vanemate hulgas. Suhte loomisel on vanus muidugi oluline, liiga suure vanusevahega paare eriti palju ei ole. |
|
|
vanus pole määrav ! |
|
|
Avatud suhtlus saab olla lähedaste, sõprade ja mõnusate tuttavate vahel, aga avalikus foorumis oleks see ju lauslollus:) Vaevalt meist keegi läheks avalkku saali endast sealsele auditooriumile rääkima või riputaks sildi kaela: "Otsin meest, sest olen üksi või olen juba lahku minemas ja käesolevast suhtest on kõrini!"
Mis kastidesse puutub, siis pole see ju kellelegi teadmata, et kihistumine toimub: I Eesti, II Eesti, III jne. |
|
|
:D
kui ma kohtun ütleme nt õpetajaga. mul on mingi oma väljakujunenud pilt - õpetajast (minu kogemus õpetajatega, kodune kasvatus - õpetaja, see võrdub austus, nomisiganes), taustamüra.. ja ma võtan vastava hoiaku. ma ei ole võimeline avatult (mitte avameelselt :)) suhtlema.
kas võrdne, avatud suhtlus üleüldse on võimalik? või oleme omaenda tingituses nii kinni, et näeme, kuuleme ainult seda, mida ise tahame? |
|
|
Avatud suhtlus eeldab minu arvates vabanemist eelarvamustest, hoiakutest, hinnangutest jms
Kas see on võimalik ?
Teatud piirides kindlasti- isegi siin foorumis. Avatus on kasvõi julgus avaldada oma arvamust, kui see on kardinaalselt erinev enamiku arvamusest; julgus avada oma olemust, soove-tahtmisi-ootusi.
Samas eeldab avatud suhtlemine valmisolekut kuulda enda jaoks ebameeldivaid asju. Kas me oleme selleks valmis ? Ei tea. |
|
|
Mina küll suhtluses omale eelarvamusi ei sea,milline on ta elukutse või amet.Arst,õpetaja,politseinik,riigiametnik-nad kõik on inimesed ja suhtlevad ka ise nagu iga inimene.Mul varajases nooruses jäi õpetajatest küll hea mulje ning lugupidamine selle elukutse esindajate vastu,mis on säilinud veel tänase päevani.
Ka selline kartus puudub kui ametiruumidesse sisened,olgu see koht,mis iganes. |
|
|
Küll afa on sul hoiakud, ants.
Näiteks: naine 50+ - frigiidne; ei meeldi kahemõttelised naljad- frifiidne..... pole just parim pinnas avatud suhtlemiseks. |
|
|
mees võtab naist eelkõige kui sekspartnerit ja teistmoodi ei saa,kuna naine teenib keskeltläbi mehest vähem,kui on vastupidi siis on naise latt väga kõrgel ja ta võib lubada ka armukese pidamist,mehel peale naise keha ei ole naiselt midagi võtta,isegi seaduslik abielu on mehele kulukas,naine esitab oma nõudmisi,sest siis ta voodis leiab palju põhjusi mitteseksimiseks.Ja seepärast kõikide tõsiste ja mitte tõsiste kavatsuste eesmärk on sekspartner leida aga mitte lihtsat kuulajat,söögitädi või koristajat. |
|
|
BERTA! Sinu kirjutise põhjal ma pole mitte üks põrm avatud suhtleja:D) Eelarvamused mul on siin kindlasti tekkinud ja need panevad ikka pool suud kinni hoidma:D) Avaldada arvamust ma julgen, aga seejuures pean ikka jälgima, et kellegi tundeid väga rängalt ei riivaks, sest siis võin ju "sugeda" saada ja minu keevaklisusele viidates hakkan kohe vastu "sõdima":P) Õpetajaid, arste ja politseid ei karda ma mitte ja julgen neile küll oma arvamuse välja öelda kui seda tarvis on:) Küsida ja paluda julgen kah!:) Aga siiski tunnen end kindlama tuttavate ja sõprade seas!:) |
|
|
tilder, sama siin.
Arvan, et kui suhtun kellessegi eelarvamusega, siis ei saa avatud suhtlemisest juttugi olla. |
|
|
Just! Ega tavaeluski saa. Tegelikult pean ma virtuaalmaailma pisut ohtlikumakski, sest selles kribatu jääb ringlema. Reaalselt öeldud sõnad lähevad lendu ja kaovad kaugusesse, kus neid enam ei mäletatagi kui meelde ei tuletata:) |
|
|
Berta,seda,mida ma vahel ütlen välja foorumis ei pea reaalelus mitte alati paika.Muidu läheks siin lihtsalt igavaks kui ma ei esineks vahel teistmoodi. |
|
|
Teemas... meeste poolelt vaadatuna on ehk paljudel meestel tõesti suures osas eesmärgiks sex, naisena lisanduvad veel teised enda jaoks olulised väärtused...ainult seksist jääb väheks !
13.50 axlt...apppiiiii, sa oled ju deprekas... selline hoiak naiste suhtes! Kui sinu tuttavad naised siin juhtuksid sind lugema, siis sa jääd sexist ka ilma ja suppi sulle keegi ilma keetma ei hakka, rääkimata koristamisest ja kõplamisest... !!!! |
|
|
Tegelikult vajavad mehedki suhtes enamat kui seks. Kuid oskamata / tahtmata näha vaeva hingelise läheduse saavutamiseks, jäävad nad mitmetele seksisuhetele vaatamata rahulolematuteks ja otsivad aina uusi ja uusi suhteid.
Vabandan, see loomulikult ei käi kõigi meeste kohta. |
|
|
Nu-nehh! Loodus nõuab oma osa! Aga tunneteta loodust orjata on vist suhteliselt piinav ja teadagi, et ega orja elu pole kerge!:(( |
|
|
liialii... õigust räägid... mõnedki mu tuttavad seiklevad sedasi suutmata leida just seda, mida otsivad, teadmata ise, et otsivad valest kohast :) |
|
|
.....seikleja ei vaja tundeid...;)
|
|
|
Küllap nad vajaks, aga neil vist pole sellist meelt, nagu tunded arenenudki:( Igatahes kurb küll ja nad ei teagi, millest nad ilma jäävad:( |
|
|
....kurb muidugist aga ma mõtlesi, et kui neil pole tundeid arenenud, siis nad ei teagi, millest ilma jäänud...;) |
|
|
On veel kunstnikud ja teised loominguga tegelevad inimesed. Tihtipeale vajavad nad armumist kui seisundit, peaaegu kui narkootikumi doosi, mis nad sellisesse seisundisse viivad, et nad midagi erilist luua suudavad. Kui tunded jahtuvad, siis on vaja uus doos uue suhte näol.Ma ei tea, kas neid võib seiklejateks nimetada, neid tulebki sellistena võtta, nagu nad on. |
|
|
Ja on ka selliseid, kelle tunded kestavad täpselt kuni selle hetkeni, kui millegi eest vastutama tuleb hakata, kuni jõuab kätte argipäev.
Nad on kindlasti väga-väga sarmikad, hoolitsevad ja ainult oma väljavalitusse jäägitult armunud... kahjuks aga täielikult ilma jäänud vastutuśtundest.
Tunnen hästi üht sellist meest- tal on 6 erineva naisega 8 last...hetkel elab ta vist juba jälle poissmehe-elu ja kurdab, kuidas naised teda ei mõista.... |
|
|
...ja on naised, kes arvavad, et nemad on see ainus ja õige, kelle juurde mees püsima jääb. |
|
|
Kahjuks küll, Marchen.
Ja pärast süüdistavad meest...... |
|
|
Tõsi ta on. Leidub ka naisi kes oma halba naist tagarääkivaid mehi püüavad "kodustad" arvates, et on õnne leidnud ja nemad on paremad, mõistvamad ja hellemad kui eelmised:)) |
|
|
Mis teha, kui armastus ja muud lained üle pea löövad ja mõtlemisvõime ära kaob. |
|
|
Ei mõista neid inimesi,kes väidavad ,et armumata saab ka elada ja armasusest ei taha kuuldagi.Mõnes mõttes nad vist õnnelikud... |
|
|
Ants, iga asja jaoks me elus on oma aeg. Ei taheta ühest suhtest teise tormata. Kui mingi suhe me elus lõpeb, on vajalik iseendaga olemise aeg. |
|
|
Ei saa ju armuda käsu peale. Kui eelmisest suhtest ei olda veel vaba, pole inimene valmis uueks.
Ja kui oledki valmis uueks suhteks, uueks armumiseks, aga... ei kohtu sellega, kes südame puperdama paneks, mida siis teha ?
Armud vägisi ? Või oled kusagil nurgas ja hirmus õnnetu ?
|
|
|
Samas, Berta, tuli mu üks sõbrast psühhiaater-neuroloog välja teooriaga, et iga inimene vajab füüsilist lähedast kontakti, hellitusi, muidu läheb peast segi. Et kas siis peabki endale mõne armumise välja kirjutama, et normaalset mõistust säilitada? |
|
|
Vot nurgas ja õnnetu pole küll olnud ning vägisi armuda pole ka võimalik.Aga iseendaga olemise aeg on küll vajalik.Aga seda Esnelikku ütlemist ei pea õigeks,et nii ja nii palju aega peab eelmisest suhtest vaba olema.Leseks jäämise puhul pidi vist 3 aastat olema.Mulle kunagi üks 45+ naine kirjutas vastuse.Mina soovisin temaga kirjavahetust.Tema vastas selle peale,et ma ütleks,mis on minu tegelik soov?Kirjavahetust pidama ei hakka,sest siis saab elu enne otsa kui suhtega kuhugi jõuad..oli tema vastus. |
|
|
Marchen, olen Su sõbraga nõus. Absoluutselt kindlasti vajame me kõik seda.
Aga... teatavasti ütleb ju vanarahva tarkuski, et kui kõht on piisavalt tühi, leidub alati midagi söödavat...:)))) |
|
|
..:)))) |
|
|
Armumine peaks olema üpris lihtne.Otsi välja inimene ja armu,kes keelab aga kas vastuarmumist alati leiab on ise küsimus. |
|
|
Hm, otsi välja ja armu ...Ants, kas Sa ikka ise oled ootamatult kellessegi armunud? Arvan, et mitte. Niimoodi valisin ma endale autot.
Inimesele võib valikuks tuua kõige ideaalsemate omadustega võimalikud partnerid ja mingit sädet ei teki. Ja siis vastupidi võib käia klõps ja Sa oled kadunud mees (v naine). Kusjuures armud üldsegi mitte ideaalsesse inimesesse. |
|
|
Otsi välja ja armu....
Kui armunud olen olnud, pole see küll kunagi mingi otsimise tulemus olnud. See lihtsalt juhtub... Nagu loodusõnnetus, et ei saa temast ümber, mööda ega läbi... |
|
|
Marchen,eks nii ole minuga juhtunud kui neid klõpse olen tundnud.Ideaalseid inimesi pole olemas ega taha ise ka selline kellegile olla.Kahjuks alati ei teki sädemest leeki. |
|
|
Oi, Ants, kui igast sädemest leek tõuseks.... kui palju kõrvetatud näppe..:)))) |
|
|
.:)))) |
|
|
... ja vingumürgituse all kannatajaid. |
|
|
Berta,miks sa arvad,et sädemega võib näppe kõrvetada m..ehk olen praegugi kellegisse nii armunud,et enamuse vaba aja sisustan portaalis,et oma mõtteid sellega kellegist eemale hoida. |
|
|
oh, Antsuke- ma rääkisin ju leegist...:))) |
|
|
Mul on Sinu üle hea meel, Ants!
Aga koduapteek vaata ikka igaks juhuks üle! Kas sidemed sõrme sidumiseks on olemas? |
|
|
No on tore ikka veel kuulda,et sellest keegi head meelt tunneb.Arvasin juba,et öeldakse,kas selles heas veel keegi armuda saab?No eks koduapteegis ole ikka ka südametilgad ja sõrme-ning muud kaitsmed valmis. |
|
|
vanurid ei saanud aru, ma ütlesin tehke uus teema , mineviku meenutustest, et mis oli seks... |
|
|
21.42
...kas sul on seda vaja meelde tuletada- muidu ei mäleta...vaeseke |
|
|
Esne, kas sulle ei antud järjekordselt spermat ?
Kahju küll, aga ehk ühel ilusal päeval tuleb õnn ka sinu õuele...:))) |
|
|
Esne, vanuritel pidigi olema pikaajaline mälu. St, nad mäletavad asju, mis nooruses on toimunud, aga mis eile oli, seda ei mäleta.
Nii et me saame aru küll, kui sa, Esne,eilse öö seksi ei mäleta, aga tahad siin meile minevikust rääkida. |
|
|
Muid asju ma oma"kõrges" eas ikka mäletan.Ainult seksi ei mäleta enam,millal see viimati oli? |
|
|
...ju siis oli aru võtvalt hea sex..:) |
|
|
...esnekesele ettepanek- et meelde tuletada, peaks äkki vastavast majast kena poisi endale koju tellima- pidavat küll kallid olema , aga hüva asi ikka maksab! Siis kunagi jälle hea meenutada, mis see hea asi oli ! |
|
|
....ah,...nii tahaks armuda, kevad ju.....;)
.....nagu 20-selt ja käest kinni hoida, päikeseloojangut imetleda,...
mäletate seda ilusat, siis oli....
sexivabalt...;) |
|
|
ega ikka ei olnud küll...
:)
juhtub vahest, ilus aeg oli ja on !
ole vana tahes, amumist elad alati samamoodi läbi
:)
ps!
paar kuud tagasi olin armunud, kuid mõistus nägi isiku läbi ja loobusin - polnud ausate kavatsustega teine - alu läheb edasi... |
|
|
Tegelikult tunnen ise ja seda on ka teised ütelnud, et just vanuse lisandudes elad tundeid rohkem sügavuti läbi. Nooruses oli see rohkem pealiskaudsem.
Ka seksuaalselt ärkavad naised hiljem, vahel alles siis, kui on lapse sünnitanud. |
|
|
miks ei võiks ausalt kuulutada,et näit. konkreetselt täna tahan meest või naist,aidake,mida siin häbeneda,milleks keerutada, iga tutvumise,käimise lõppjaam on ikka voodi . |
|
|
Miks ei või, axlt, muidugi võib.
Tee algust, kirjuta- parameetrid,kes võib tulla; aadress, kuhu tulla...
Järgmisel päeval jaga kogemusi- muljeid, kui sust veel jagajat on...:)))) |
|
|
Loomulikult, see on ju tutvusportaal. Aga võib olla üldkutsung ei vii soovitud tulemuseni, soovitan siiski privaatset lähenemist. |
|
|
õige... |
|
|
mis õige ? miks õige ?
ehk vale hoopis ??? |
|
|
Maiken,sexivabalt armuda?Kas ei tundu veidi.... |
|
|
.......mida?...;))) |
|
|
oleneb, kuis läheneda :)
ma tulen vasakult, paremast servast...
eks iga leiab oma tee ! |
|
|
.....Ants, mina ei pea mõtlema nagu sina,...mulle ei tundu nii nagu sulle. |
|
|
Maiken,ega foorum polegi selleks,et kõik ühtemoodi mõtleksid...siis kaoks ära siin olla igasugune mõte.See väike erimeelsus annabki jumet juurde.Vaidluses pidi peituma tõde. |
|
|
aga kui ei peitu vaid peidab?
|
|
|
|
|
D...kui peidab , siis tuleb üles otsida..:) |
|
|
ma tahan kõigepealt mahakärvata oma hinge siin täiustada ja siis uuesti siia maailma tulla olla noor ja siis räägime seksist,sest noortel läheb seda päevast päeva nagu sooja leiba.ma olen üle 45ja mind see seks ei huvita enam kuigi kui tutvud vastas poolega peaks ju peamine eesmärk see olema. ja kui eiole siis on midagi viga jne.võibolla panin teemast mööda ka.ei ole kõike läbi lugenud |
|
|
ongi eesmärk :D |
|
|
Marchen
Õige, vanadus ei ole haigus aga haigused võtab juba 35-st naisi maha, just see pea hakkab streikima kui ikka seks puudu jne...
Kuid tagasipööratud mäluga on jah nii, kui inimene on kõrges eas, siis mäletab isegi neid asju, mida ta 2 aastasena mõtles jne...Mälu- on väga huvitav teema.
Olen kohanud inimesi, keda mõni trauma või raskem haigus raputab nii läbi, et ta hakkab mäletama nüansse oma elust, numbreid, aadresse jne...Mida muidu ei mäletanud.
Seepärast vanas eas, kui mälu hakkab ka muid ununenud asju meenutama, et siis tavatsetakse kirjutada memumaare. Meeldiv ju. Memuaare on huvitav lugeda. |
|
|
sõjas ja armastuses on kõik lubatud,kuidas paar teineteist seksuaalselt rahuldab on nende asi,peaasi et neil hea , on õnnelikud ja et suhe püsiks.
Selleks, et õnnelik paar leidmiseks on terve teadus,esialgu piisaks ,et na oleksid ühest rahvusest,enam vähem ühesuguse elu- ja haridustasemega. |
|
|
Jah, su jutul on jumet,axlt. Ja palju muid asju veel lisaks, mis ühiselt meeldiks või langeks kokku. |
|
|
tahaks vāga seks suhet aga millegi pärast alati läheb midagi nihu |
|
|
Loomulikult läheb nihu, kui sa alustad jutuga, et tahad ainult sekssuhet, naised tahavad rohkemat. (ma vähemalt arvan enda järgi) |
|
|
aga kuidas siis tutvuda? |
|
|
rihok,kõigis tutvusportaalide uuringutes on kindlaks tehtud,et kui ilusasti küsida ja targalt läheneda naistele siis iga viies naine nõustub üsna ruttu seksuhtega... |
|
|
Ants, mehed on rääkinud, et kõige rohkem panustavad sellele, et meest hankida seksi ettekäändel kõige rohkem nimelt koledad või inetud abielus naised, keda mehed ei taha. Nii, et mehed igasuguseid pakkujaid ka ei taha. Kuid kenad naised ei otsi vaid seksi, ikka suhet , kooselu ja siin ongi käärid soovide ja leidmiste vahel. |
|
|
vaene esneke, sa ka selles esimeses liigas...noohhh nende koledate seas- miks muidu nii kaua muudkui otsid ja otsid...koledad kõik vahepeal juba õnnelikus abielus ja kooselus...sina justkui paha etteheide siin teistele hoiatuseks nähtavale jäänud....aastateks..:))) |
|
|
otsin meeldivat suhet |
|
|
15.26
Mjahhh, leida...raskeks läheb sul sellega siin portaalis..:))))) |
|
|
miks nii arvate? Kas pole lootust siit kedagi leida? Siin vist noori ei ole |
|
|
rihok
On ikka lootust, kõik sõltub ju sinust endast. kas oled juba vaadanud soovitud vanuse või mõne muu sulle tähtsa punkti järgi profiile. Kirjuta neile jne...
Foorumis käib jah paraku vist vanemaid inimesi, ku8i vaadata sulgija vanust, siis...ma parem ei edasi ei räägi, igaüks mõtleb ise...
Kuid rihok, ole aktiivsem ja seda peaks igaüks tegema Tutvusportaalides olles ega magava kassi suhu hiir ei jookse. |
|
|
Esne..nüüd küll kops üle maksa,kuid anatoomiliselt ongi kops ülevalpool maksa!Sinu komm 09.52 äärmiselt inetu.Anna andeks,kuid oma kommentaaridega lähed liiale.Sa vist kõige ilusam maailmas ja teised inetud pardipojad?Peeglike,peeglike seina peal..... |
|
|
Ma usun sul läheks midagi veel üle kui ma sõnasõnalt räägiksin,kuidas mehed neist abielunaistest räägivad, et tutvusliinidel omale seksi kerjavad....
Olen jah ilus naine, isegi abielus ei ole, ega sul selle vastu ometi midagi pole?:)))
|
|
|
tuleb oma soovid ikka ausalt ärarääkida, mõned pika taibuga naised einsaa lihtsalt kohe aru. mida neilt tahetakse. ja, et püksid parajalt punnis oleks võib sinna panna paar paari sokke. |
|
|
Aga sina???????????????Mehed on mehed on mehed ja naised on naised.
Sulle reegel.Ja teistele ka!
Kui mees petab,
siis suhe pole õige
ja,kui petab,nii,et vahele ei jää,ju
ta ei austa sind
|
|
|
esne, kas sa tõesti sellest aru ei saa, et seal (Kopli) "tutvusliinidel" aetakse sulle samasugust enesemüügijuttu, nagu sina ise siin pidevalt laia lõuaga räägid - kui kangesti ikka kõik sind/neid mehi tahavad. Tegelikkus on aga päris-päris vastupidine. |
|
|
Jaaa...Esne rong on ära sõitnud: /Olen jah ilus naine, isegi abielus ei ole, ega sul selle vastu ometi midagi pole?:)))/
...ta küll pakub , aga keegi ei taha maksta ja siis ongi kuri karjas (money ei jätku, kingi ei jõua osta, kõht jääb tühjaks)...kurjustab oma suguõdede peale, et neil hästi läheb! Vähene sex paneb pea valutama, ilma olla ajab arukese sassi ja seda on igas tema kommis näha! |
|
|
Keegi jäi pulmatordist ilma!!?? |
|
|
puupost
27.05.2010 23:05
Vaene puupost, ja nii käidki sokid pükstes ringi? |
|
|
Miks sokid?Keegi pani kummivooliku püksi aga juhtus nii,et sääre kaudu kukkus kogemata välja. |
|
|
Naised pidid jälle rinnahoidjasse vatti toppima. ( ärge arvake, et ma endast räägin, minul seda vaja pole) |
|
|
Väiksed rinnad nõnda kenad.Rinnahoidjat polegi vaja ja kulude kokkuhoid kohe olemas... |
|
|
liialii, tänapäeval enam vatti rinnahoidjasse ei topita. Selleks on push up rinnahoidjad. Ja muideks ka push up püksid. |
|
|
A-Maria,millised on push up püksid?Kas need kukuvad ise alla:D |
|
|
Ka Sina, Ants, võid push-up püksid endale muretseda.
http://www.postimees.ee/160507/esileht/meelelahutus/261018.php |
|
|
Ajan esialgu niisama läbi.Ei julge seda artiklit lugeda... |
|
|
Push up on väga ebamugav (rinnahoidja muidugi, pükstest ma pole kuulnudki), ükskord kogemata ostsin. Mul ei ole midagi vaja pushida, naturaalselt kõige ilusam. |
|
|
Suvel,mida lihtsam riietus,seda mugavam olla |
|
|
No suvi algab alles 21.juunil. praegu peab ikka kampsunitesse pugema. |
|
|
krissu64, ma võin sulle meestega suhtlemisest õpiku ette kirjutada, kui vaatad mu pilti, mõistad isegi, et mina olen mina ja sinul pole midagi peale tühjade sõnade. Miks peab mees naist petma, ma ei saa aru. Ainult nõmedaid naisi petetakse.Sest nad ise seda tahavad, lausa ajavad meest teiste nasite juurde...Kui mees epale seda minema läheb, siis sõimavad veel tagantjärgi ja käivad mitmeid aastaid veel takkapihta mööda internetti kaeblemas. Kui vaid sobivam teema, sinna ka loobib oma sülje. Nõme ju! |
|
|
Esne,ole normaalne.Mida sa räägid.Sassis oled.Tyypiline yksiku naise jutt,kes soojendabki neid mehi,kelledele omad naised nii öelda liiga teevad. |
|
|
Viimaselel, ära sega , sinuga pole suheldud, üksik ja pilditu alias! |
|
|
Esne
29.05.2010 23:24
Kasutaja info
krissu64, ma võin sulle meestega suhtlemisest õpiku ette kirjutada, kui vaatad mu pilti, mõistad isegi, et mina olen mina ja sinul pole midagi peale tühjade sõnade. Miks peab mees naist petma, ma ei saa aru. Ainult nõmedaid naisi petetakse.Sest nad ise seda tahavad, lausa ajavad meest teiste NASITE juurde...Kui mees EPALE seda minema läheb, siis sõimavad veel tagantjärgi ja käivad mitmeid aastaid veel takkapihta mööda internetti kaeblemas. Kui vaid sobivam teema, sinna ka loobib oma sülje. Nõme ju!
Taas leian koju jõudes naljanurgast lugemist !
Irwww...ei saa mitte vaiki olla...:)
Kui esneke on võimeline oma kogemustest ja samas ise ikka veel üksildasena suhteõpikut kirjutama, siis...lubage mul kõvasti ja südamest naerda..:)))
Võin lisada veel seda , et enne tuleks kirjavigadeta kirjutamine selgeks õppida...:)
Sinu mitme aastataguselt pildilt vaatab vastu üksildane ( kui muidugi kassi mitte arvestada) ning kibestunud vananev naine...kahjuks muud ma ei näe! |
|
|
No Esnel ju kolm abielu seljataga, seega kõva sõna;)) Küsib ta oma kommis hea küsimuse: miks peab mees naist petma?Miks jh, tahaks ka teada? Veelrohkem tahaks teada suurelt suhteõpetlaselt: miks 3 meest ta maha jätsid ja miks kõik siiani portaalides leitud mehed on jalga lasknud. Kas viga Esnes? Viga meestes? |
|
|
Vastu ööd saab siit päris mahlakat lugemist, peaks oma lugemised õhta poole suunama ja kui ise vigu teed on teised hoolsamad. |
|
|
D...mimica- ei need pisikesed näpukad siin loe midagi , aga kui juba õpiku kirjutamiseks läheb , siis on redigeerijal kõvasti tööd..:) !
Ma küsiks ka : "Miks peab mees naist petma?"...mis või kes teda selleks sunnib, kas see on kohustus...:(?! Ja kas naised peavad oma silmarõõmukest teiste naiste juurde lausa ajama...mis siis teha ,kui mees ei taha minna ? Ma olen nüüd suures segaduses... |
|
|
Ära aja, Myself, sellest tuleb raudselt väga hea õpik...:)))
Täpselt pole otstarve veel selge- kas tuju parandamiseks ( umbes nagu anekdootide kogumik ) või siis hoiatavaks eeskujuks noortele naistele ( kuidas mehest lahti saada), aga ega see polegi oluline...:)))) |
|
|
Ups... ma olen siis ajast liiga maha jäänud- minu riiulil on seni vaid "Väike seksiraamat"...:)))) Ma jään ootama , et siis oma tarka lugemisvara täiendada..:) |
|
|
Kuulge tüdrikud, mis te jälle tigetsete, kadetsete ja õelutsete :)))
Las inimene teeb mida tahab, peaasi et ta on ise rahul ja õnnelik. Miks peate kohe teiselt ära röövima selle suure- uhke tegutsemisinnu ja positiivsuse, teisel niigi seda vähevõitu, las inimesel olla ükski rõõm. Rõõm iseendast endale.
|
|
|
iSEENDAST endale, kas igav pole nii!? |
|
|
Kui lugeda sõnavõtte, siis tundub, et ei ole...:))) |
|
|
Mulle ka meeldib iseenda seltskond kõige rohkem, sest ei ole ju paremat ega targemat inimest kui mina ise. |
|
|
Peab olema hea kuulaja !!?? |
|
|
Hea jutuvestja ka. |
|
|
Kulla ESNE -Mida sa siin veel kirjutad sul ju pidid mulle õpiku saatma?Ootan seda pikisilmi aadress on paldiski mnt 152.
|
|
|
Sorry Sa pidid mulle raamatu isiklikult üllistama! |
|
|
mnjah...
kes mäletab, kohtasin kunagi kedagi
nüüdseks minevik
kes ütles, et mehed on primaadid ja ühe asja peale väljas !?
võtku sõnad tagasi...
ta tuli ja olin vaid ühe asja jaoks, krt !
naised, ärge võtke liiga palju meeste koha pealt sõna
vaadake endid kõrvalt, ega te palju ei erine meist ;)
jään siiski oma arvamusele kindaks -
net pole õige koht tutvumiseks ja leidmiseks !
edu teile...
ps!
minge välja ja tutvuge inimestega
olen seda teinud ja uskuge mind, ei kahetse... |
|
|
..ohjah,netis võib teinekord naisi leida aga siia on ju koondunud erilised isendid,kes enne sööksid kuldi mune kui meeste arvamusi omaks võtaksid... |
|
|
Mina võtan väljendit "eriline isend" (juhul, kui see peaks ka minu kohta käima) komplimendina. "Eriline" on ju positiivne sõna? |
|
|
Iga naise unistus on olla kellegi jaoks eriline...:))) |
|
|
Eriline mõrd ? |
|
|
Ja millist kala selle erilise mõrraga püüda saab |
|
|
Meeste arvamusi kuulavad naised küll, aga omaks võtta kohe ei saa, sest nad ikkaginaised |
|
|
Kalastamises ma ei ole eriline asjatundja, aga mõrraga püütakse vist mitut kala. Kuna mulle piisab ühest korraga, eelistan õngitsemist. |
|
|
Arvan, et seda kasutati mere ääres.Kui mehed naiste kohta "mõrd" ütlevad, siis on nad "kalakesed", kes mõnigi kord mõrda kinni jäänud |
|
|
heia ja suht suviselt ....pole siin ammu vaatamas käinud ,et mis siis uut sinitaeva all ...kõike postitusi siin lugeda ei jaksa aga keegi siin kalastusega tegelema hakanud või on see püük nüüd ülekantud tähenduses ja kellegile üritatakse võrku pähe visata ...et siis libe kala ja õngega enam ei saa hakkama ...aga jah igav siin pole nagu näha ..tegevust jagub kõigile ...:))
|
|
|
Luts! Luts! Libe kala. |
|
|
Kes siis lutsu peale mõrda raiskab, selle libediku saab kahvliga kätte...:))) |
|
|
Võidakse ju tõesti algul ainult seksimise eesmärgil kohtuda. Aga edaspidi tulevad ikka tunded mängu. |
|
|
Jubejama ikka, kui algul mõeldakse tunded kylge ja hiljem selgub et tuleb mujalt muud otsida. |
|
|
Kas siis seks ja tunded ei käigi koos??? Tundetult seksida!!?? Nagu robot? |
|
|
Tunded on tänapäeval peidus paksu rahakoti vahel.Suhet ja seksi ning ka kooselu lausa ostetakse raha eest.
Tutvusliinidel on see üsna tavaline nähe.Reaalelus võib-olla nii mitte. |
|
|
Tere, tere vanad kered!
Ants, Sul kuni eelviimase lauseni täieline õigus. Viimase lause osas pean kahjuks nentima, et ka reaalelus on see samamoodi. Ehk siis mitte sittagi ei ole muutunud, alates sellest aast kui inime siia ilmapääle toretsema ilmus. Ja ei mõjuta seda ei masu, täpe, ega ka pupu. |
|
|
Sain aru, et mul on elus väga vedanud, sest ei ole nii materiaalsete inimestega kokku puutunud, nagu eelmised kaks postitajat on. |
|
|
Tunded ja seks kuuluvad kindlasti kokku. Tundeid aga võib ka mitmesuguseid olla, mis seksini viivad - kirg, läheduse vajadus. Ava ükskõik, milline raamat või mõtle mingile filmile ja näiteid on palju. Mitte et ma seda õigeks peaks, lihtsalt elu on selline.
|
|
|
liialii, elu võib kohutada veel hullemate näidetega, kui siinsed vanahärrad, kes arvavad, et seksi ja suhteid saab osta.
Kas või alaealised tüdrukud, kes pidudel poiste käest WC-s raha eest seksi ostavad, pidavat toimima ka vastupidine variant. Millise tundeeluga inimesed nendest kujunevad, ei julge arvata. |
|
|
Materjalismuses, lp. liialii pole midagi halba, aga hädad algavad sealtmaalt kus see eelmainit maailmavaade hakkab tunnete üle võimust võtma. Ja kahjuks on see tänapäeval vägagi levinud nähtus. Inime on sellisena seatud, et saaks aga lihtsamalt ja priskemalt. Samas unustades peamise tõe" oma igapäevast leiba pead sa teenima palehigis". |
|
|
Tunded ei pruugi mängu tulla kui tegemist üksnes lihaga |
|
|
Ah jaa, mis puutub seksi, siis siin ei ole kahepidist arvamist. Seks, seks ja veelkord seks. Vastalisel juhul ei oleks ka inimkonna eksisteerimisel mõtet.
NB! Kroonilist peavalu põdevad naisolevused, ei lähe arvesse. :) |
|
|
panjuurik, mul jääb mulje, et sul on seksipuudusest krooniline peavalu :) |
|
|
Siinjuures, lp. kuldjuurikas ei saa Teiega nõustuda. Lihaks olemises pole samuti midagi halba. On olemas igasugu lihakäitlemiksviise; on mooritud on marineeritud on küpsetatud on hautatud on lõpeks vaiksel tulel (ca 30 aastat) puuderdatud liha. Naised teavad mis on hea. |
|
|
või krooniline seksipuudus? |
|
|
Termin lihakeha tuleb vägisi meelde... |
|
|
Anna-Mariaga jääb vaid nõustuda. Oman tõeste, kroonilist ja samas parandamatut viga. Olen ikka ja jälle meesterahvas. Nii piinlik kui see ka pole. |
|
|
Ja meesterahva tunnuseks on seks ilma tunneteta? |
|
|
Huvitav, huvitav millest selline pessimismus, lp. kuldjuurikas. Mis on seksis nii taunimisväärset, et Teie kaunikujuline ego seda vastu ei suuda võtta. |
|
|
No ma ei tea mida te lobate, mehed on väga tundelised, vahe ülearugi, nii et lausa segama hakkab |
|
|
Panjuurik, oled vist valesti mõistnud, püüdsin öelda ennist, et tunded ja seks võivad koos olla, aga ei pruugi alati |
|
|
Oh ei, lp. liialii. Meesterahva juures tekkivadki tunded alles peale seksi ( peale põrgulikult head seksi). Aga muus oleme sarnased. |
|
|
Väga armas, et põrgu seostub heaga :) |
|
|
Vot siin paluks, lp kuldjuurikas, ohtraid näiteid Teie väite kohta. Ehk siis, mil moel saab meesterahva tundelisus segavaks muutuda. |
|
|
Oh kes seda enam mäletab... Võib-olla siis kui intellektuaalne pool emotsionaalse varju jääb või midagi sellist. Aga loomulikult on tundetuid isendeid siiski rohkem kui tundelisi, see on paraku nii. Või lihtsalt ei juleta oma tundeid näidata. |
|
|
Siinjuures, lp. kuldjuurikas laskute teatud demagoogiliste väidete kütkesse. Pigem on ikka nii, et naesterahvaste "eiteamidatahan" agarus, tapab meeste tundelise poole. |
|
|
Kergesti tapetavad mehed= argus
|
|
|
Argus milles? |
|
|
Tunnete näitamises loomulikult. Üldiselt ei vii see targutamine kuhugi, aga julgus on ikka väärt omadus, tapku see naiste agarus neid mehi. |
|
|
Ei tahaks väga siin äärmuslikke näiteid tuua tunnetest.Olen ise ööbaare ja pubisi külastanud,kus wc-esse minek on häiritud kuna seal parajasti mingi sex toimub ja peab oma häda jäjekorda võtma.Samuti wc ukse taga ootavaid neide kohanud,kes raha eest minetti pakuvad.Mina muidugi olen nad koralikult läbi sõimanud ja laiali ajanud.. |
|
|
Ja mis on toodud näitel tunnetega pistmist ???
|
|
|
Berta,sinu elu käib koos koertaga ja oma pereliikmetega,kellega on sul kindlasti tunded ja hea läbisaamine.
Sinna,kuhu mina võin minna ja millist elu pahupoolt olen mina elus näinud,seda sa lihtsalt ette ei kujuta ja ega polegi vajagi. |
|
|
kopli liinidele õppima. |
|
|
kopli liinidel üsna rahulik linnaosa.vahel oleks vaja näha rohkem kui kahe sammu kaugusele... |
|
|
kui on armuke miks mitte vahest seksida olenemata kellel tuju tuleb,mulle isiklikult meeldiks iga päev seksida,eks mõndadel meestel on moorid kodus, kuivetunud kui mees soovib seksida siis küll pea valutab ja muud hädad ja siis lipavadki mehed parematele jahimaadele õnne otsima kasvõi ühe öösuhet:))))))))))) |
|
|
Klge, mina korjan teist pensionisammast, aga teie? |
|
|
Kust sa seda korjad ???:)))
Mina korjan marju ja seeni... |
|
|
Muide, ka meestel, nii 50- kui ka 50+, pidavat õhtuti tihti pea valutama.
Oskad sa, Esne, seletada, kuidas teine pensionisammas antud teemaga haakub? Aga ei korja mitte mingisugust sammast, olen end ise kindlustanud. Siin elus saab loota ainult iseendale ja kindlasti mitte mingisugustele sammastele. |
|
|
21.06.2010
17:22
Miks need mehed on toonud endale koju kuivetunud moorid? Või miks kunagistest ilusatest tüdrukutest on saanud kuivetunud moorid?
21.06.2010
17:46
Kas korjad pensionisammast seksiga??? (sorry, aga see oli seksiteema ja ma ei oska sinu postitusest teisiti aru saada)
Tee vastav teema. |
|
|
korjata saab ka nii, et virutad teise marjulise korvi koos marjadega ära.... |
|
|
Tutvuse eesmärk seks .... no eesmärk võib ju tutvusekäigus muutuda ;))) |
|
|
11.35...
...või virutad selle teise marjulise KOOS marjakorviga ära...äkki saab kas head ühes..:)) Viimati lisandub sinna ka sex... |
|
|
..kaks head... |
|
|
Hilja mutikesed, hilja siin teemas rääkida, kui aga mälestused teie tekialusest elust vajavad kajastamist, siis kirjutage letile vedelema mõni mälestusteraamat.
Kellel on mees võtta, sellel ei jää ka kahe suhtes see pool elamata, kellel aga pole meest, eks need siis vinduvad ja seletavad oma vanu tarkusi meenutades ja unistades ... |
|
|
Tunnen sulle kaasa , esneke , et sul juba hilja on...kohe siiralt ja südamest!!!! |
|
|
Tutvumise eesmärk- seks!
See juba Eeva ja Aadama ajast teada! Pole siin päikese all veel midagi muutunud:D) |
|
|
Minu arvamus sellest,kui meestemaailmast raske arusaada.Naised hindavad tundeid ja siis muu edasi.Aga mehed ihkavad tekialuseid seiklusi.Mis põhjusel naisel pea valutab,ikka omad põhjused. |
|
|
Mul valutab ka sageli pea aga tekialused seiklused tulevad hiljem. |
|
|
ega midagi ka katki pole, kui seiklused ainult unenägudesse jäävad!? |
|
|
mimica,mis tühja targutad kui sul tekialla kedagi võtta pole. |
|
|
sul on, Ants???:))) |
|
|
lapselapsed poevad küll mu kaisu harva, hea seegi ju!?
küll mõni mees mind mõistab, ole mureta antsuke ja......
jesstas,aitsiiihh.... |
|
|
Kui tõsielusarja järgi /Täitsa tavaline mees - Aadam / arvata, siis on ju selge, mida mehed tahavad. Tahaks teada, kas ta jäi oma kõrgseltskonna tibiga kokku ka, või otsis ainult seiklust!!??
|
|
|
Ma miskipärast arvan, et kui mees otsib siit seksi,
siis tegelikult otsib ta kooslust, või suhet, kus seksi poleks
vaja mujalt otsida. |
|
|
Kui seksi otsiv mees püsisuhtes on, kas see juba polegi seksi otsimine mujalt ???
Äkki haakub see mugavusabielu teemaga ??? |
|
|
Vaata, ma tahan, et mind ei peetaks printsiks, ega valgeks hobuseks.
See seksi otsimine tundus eesmärgi saavutamiseks suht pädev
meetod olema.
Kui häirib, võin ära muuta. |
|
|
Mis ta ikka häirib- ei häiri ühti. Kama kaks, mida keegi kuulutab.
Lihtsalt huvitav teada, mida keegi arvab.
Printsiks ei saa aga keegi pidada, prints tuleb olla ( vähemalt selle ühe jaoks ), arvan ma :) |
|
|
Tutvumisel on ikka ka sexil oma kindel koht- vaid millisele tasandile see jääb? Visiitsuhte tasand hakkab üha rohkem meeldima..:)))) |
|
|
Alati ei peagi saama, aitab ka teadmine et oleks saanud, kui oleks tahtnud:)) |
|
|
Mina soovin küll naistega lihtsalt suhelda |
|
|
Kas sul Potjomkin elukaaslane enam kiindunud pole või soovib vaikselt sinust lahti saada. 60a mees, miks sul oma kodu pole? |
|
|
Sul isegi see teada, kas kellelgi on oma kodu või mitte????? No küll sul on ikka palju mehi olnud, ükskõik kes siia midagi kirjutab, sul kohe teada inimeste varanduslik- materiaalne seis, töökoha ja elukaaslase olemasolu või olematus, kes joodik, kes mitte, isegi inimese välimuse tead täpselt ära?! Nii palju infot võõraste inimeste kohta, kas raskeks ei lähe orienteerumisega? Jama kah, kui teise mehe statistika hoopis teisele kaela määrid. |
|
|
SIIS PEAB kunagine politsei poolt uuritud statistika paika,et mehed vägistavad täiskuu ajal rohkem ja pinda ka vaja ette valmistada!?
muideks siis on portaali täitmise võimalusi vähe ja keda uskuda,kui tutvuse ja sexi mõiste segi aetud !? |
|
|
potjomkin,hoia alt!esne on sulle sappa haakinud. |
|
|
MIRJAMIKE, mis ei tapa, teeb tugevaks...:))) |
|
|
potjomkin,hoia alt!esne on sulle sappa haakinud.
Teatan alandlikult, et ma ei otsi enam seksi. |
|
|
Esne ka ei otsi seksi, ta otsib tantsulõvi. |
|
|
See ei ole minu probleem.
Samas ma ei mõista, miks teda justkui kiusatakse.
Vajadusel ignoreerimine peaks ju mõttekam olema. |
|
|
Justkui ei kiusata.
Loe, vaatle, mõtle. Kui aru ei saa, siis ... siis ... siis töötad ilmselt Eesti Kaablis. |
|
|
kaablis ei tööta. |
|
|
esnet ei kiusata,vaid ihaldatakse,aga mina ka ei tea miks siin esne ja esne kogu aeg on ning ei tea kas nutta või naerda selle peale. |
|
|
Alati on parem naerda. Ka siis, kui tegelikult tahaks nutta. |
|
|
tugevam saab alati rasvasema suutäie.... |
|
|
... pigem nutikam ...:)) |
|
|
mis sel vahet kuda.... |
|
|
Esne pärast naised siin ongi... |
|
|
Mitte tema pärast vaid tema jaoks, Kui meid poleks, kelle kallal siis hammast ihuks? :))) |
|
|
Antas, kas sa ei arvagi, et naised on siin hoopis sinu pärast? |
|
|
Ants |
|
|
Anna minna, tundub, et haarem on saadaval! |
|
|
.....tundub,et vahetus juba toimunud, vanem isane ju tõrjutakse.... |
|
|
liialii,ei jõua enam nii palju ..nõudlus liga suur.Peaks leidma tiba rahulikuma nurgakese,kus vanaduspäivi veeta kui see on sobivus.ee |
|
|
Ants. lõugu lõksutada jõuad ikka.
Mind ajab naerma, kui eesti mehed räägivad haaremist. Nende meelest on see õndsuse tipp. Aga kui nad peaksid selle haaremi kätte saama, mida nad küll sellega peale hakkaksid? |
|
|
põhjamaa veri teada värk,aga mine tea.... |
|
|
Mulle aitaks ühest lemmiknaisest küll..haaremid võin jagada teistega....
liialii,lõugu laksutada jaksan ikka...selle eest jookseb ka pension |
|
|
..aga internett pole tasuta. |
|
|
D...hoogu kui palju..:) |